aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Zaterdagmorgen 16 januari deden 12 enthousiaste deelnemers mee aan de 1e training van Start to Run. De meeste van deze groep waren de week ervoor al enthousiast gemaakt met de proeftraining en nu ging onder prima omstandigheden de eerste training van start. Eerst een wandeling vanaf de clubruimte bij het Sterrenbad als warming-up. Meteen een goede manier om elkaar te leren kennen.

Op de Pauwlaan werden oefeningen gedaan om de verschillende spieren nog warmer en soepel te maken, heel belangrijk om lekker te kunnen lopen. Daarna de eerste kennismaking met de techniektraining, de 1ste keer als aandachtspunt rechtop lopen, heel belangrijk om ontspannen te kunnen lopen en blessures te voorkomen. In het begin gingen de oefeningen nog wat onwennig maar na een paar keer ging het steeds beter, makkelijker en met veel plezier. Daarna werd een ronde gelopen door het landgoed Backershagen, steeds 1 of 2 minuten hardlopen afgewisseld met 1 minuut wandelen. Voor iedereen goed vol te houden. Sportief genieten in een mooie omgeving. In een flink wandeltempo daarna door de Pauw terug naar de club waar de koffie en thee al klaar stond. Een prima eerste training met enthousiaste deelnemers.

strun2016
De komende weken wordt verder getraind volgende het Start to Run programma steeds op de zaterdagmorgen om 09.30 uur vanaf de clubruimte van de WZK bij het Sterrenbad. Heb je de eerste training gemist, op 23 januari er is nog plaats voor enkele lopers om mee te trainen. Inschrijven via de website van de Atletiekunie www.starttorun.nl.

Bij hardloop vereniging WZK Tri-Team kan je op elk niveau trainen. Van startende loper, recreatieve loper tot een loper die voor de hele of halve marathon gaat. Elke dinsdag en donderdagavond 19.00 uur bij het Sterrenbad.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>