aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Om het nieuwe jaar goed in te luiden, hield Tri-team nu eens een nieuwjaarsborrel, ipv de befaamde kerstborrel die dit keer achterwege bleef. Hoewel menig Tri-teamer ook al op het strand te vinden was bij de Nieuwjaarsduik aan de Wassenaarse Slag op 1 januari. Op donderdag 7 januari werd er eerst getraind met het soort hardloopspel dat de gemoederen toch elke keer weer op hilarische wijze doet oplopen. Daarna kon in een gezellige ambiance met elkaar worden teruggekeken op het oude, dan wel vooruitgeblikt worden op het nieuwe jaar. Dat het een veelbelovend jaar is waarin we na een tijdelijke terugval weer een geweldige ledengroei mogen constateren, is wel duidelijk!

triteam160117 2

De evenementencommissie liet zich van haar beste kant zien en stond klaar met drankjes en hapjes. Er kwamen oud-leden en leden die de training hadden gemist cq overgeslagen, soms ook met partner. De band ACE van Peter Verdult, en oud-leden Marco den Engelsman en Wim Koenen voerde het gezelligheidsniveau op met gouwe ouwe nummers van o.a. de Beatles, Eric Clapton, U2 en wat al niet meer. De mannen deden het geweldig. Ook Lex gaf een van zijn befaamde optredens weg, met een act van drs. P (het hilarische verhaal vertelde van twee oude tantetjes waarbij de een kwaad plan in de zin had, maar dit met de dood moest bekopen…) en een soort van clublied waarin trainster Els prominent in het zonnetje wordt gezet. Dit laatste lied is ook ten gehore gebracht tijdens een trainingsweekend.

Er werd door voorzitter Wil ook nog even aandacht gevraagd voor de organisatie van Start to Run, de Koningsloop en de Zwemloop die voor het eerst qua organisatie in de handen van Tri-team komt in 2016. Het succes van dit soort evenementen staat of valt met de vrijwilligers, en Wil vroeg dan ook zich op te geven bij Tineke de Groot (Start To Run), Tineke Haitsma (Koningsloop) en/of Peter Verdult (Zwemloop) om mee te helpen. Dit heeft wel enig effect gehad, maar er kunnen nog meer mensen bij!


Al met al was het een gezellig samenzijn, wat voor herhaling vatbaar is!

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>