aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Marathons lopen is en blijft gewoon leuk, de opleiding gaat goed heb al heel veel verplichte punten waarvan 'trainerskwaliteiten' al geheel compleet:-).
Ben ook al weer lekker aan het werk, elke dag op het fietsje naar Voorhout en het lopen geeft ook geen klagen.
The road to Winschoten is in volle gang het hotel is geboekt van vrijdag t/m zondag samen met Son in Midwolda.
 Vandaag 3 weken na de 84 kilometer bij HAAG Atletiek vandaag de Bokemei run 10 rondjes van 4.34 kilometer door het stttt Westerpark in Amsterdam.

Na het Vondelpark het Amsterdamse bos nu weer hier.
 Het is makkelijk aan te rijden met 40 minuutjes ben je in 020, ik had hier in 2013 ook al eens gelopen toen was het 27 graden nu iets minder met 22 graden lekker loop weer. 
Start 11:00 als ik snel tel 40 lopers nou we gaan, de kopgroep gaat hard ja doei ik niet tis en blijft een veredelde training.
 Ik probeer zo vlak mogelijk te lopen en het tempo ligt tussen de 5:15 en 5:35 min de km met elke ronde een stop bij de partytent waar de start en finish is voor eten drinken en Fantomalt de ideale sportdrank blijkt, waar ik er tijdens de 9 uurse nog ff misselijk van werd nu totaal geen last.
 Ook doe ik me rijkelijk tegoed aan banaan, kaasstengels, en limonade. 
Deze loop is een sponsorloop al het geld gaat naar weeskinderen in Ghana en de voorzitter van de stichting komt om 14:00 kijken. Hij wilde ff uitslapen denk:-).
 Voor ik het weet zitten er 5 rondes op in 1.54 uur, ff rekenen zo door gaan en 3.48 is de eindtijd maar zoals elke marathon het is een afstand die zich niet laat regisseren.
 Zon komt door het wordt drukker af en toe zigzaggen om mensen en honden heen mensen kijken je aan en zegt er een 'Loop je rondjes" uh ja ben er nog niet tureluurs van.


Er loopt al een hele tijd een loper voor me die loopt net iets harder en dan zakt die weer in en in ronde 8 heb ik hem tsjakka erop en erover nu gaan, een tijd van rond de 3.50 uur kan en dat op een parcours wat een beetje op een boot lijkt. 
Gelukkig vaart de boot goed op koers en is geen zinkend schip.
 3.30 uur ik ga de laatste ronde in benen voelen goed klein beetje auw maar dat hoort erbij. 3.52 uur hatsikidee, lange duurloop in de knip nu lekker na genieten. 
Een voordeel ik heb het schema voor Richie G. De Smit gemaakt voor de 15 van Wassenaar omdat hij daar wil en kan gaan winnen en a.s. dinsdag staat er een 5 km testloop op het programma ook voor de andere lopers, ben ik ff blij dat ik lekker aan de kant kan staan om te klokken die 5 km gaat me veels te hard hahahaha.

Pieter

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>