aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Ultra weekend in Leiden! De leiden marathon ja een thuiswedstrijd een die je eigenlijk niet kan missen, en dan hebben ze de 5 km gelukkig naar de zaterdagavond verschoven de uitgelezen kans om met mijn meiden de 5 km te lopen en de volgende dag de marathon.


Zaterdag 22:30 uur het startschot klinkt weg zijn de dames in het donker, veel bochten, veel inhalen we komen bij km 4 ik zeg nu alles eruit we zijn er bijna.....oef gaan hard 35:26 minuten en mama, opa en oma staan aan de finish te wachten super gelopen meiden echt bere trots op jullie doen we volgend jaar weer.

En dan is het zondag kwart over 7 (Marco Borsato heeft hier een heel mooi nummer over geschreven). Koffie, twee pannenkoeken met stroop, weer koffie, weer koffie, oh ja de hond uitlaten...
09:30 uur op het fietsie naar Leiden het weer is goed wat ga ik doen 6 weken na De Zestig van Texel, daar waar alles klopte en ik een super wedstrijd liep lukt het vandaag weer??
 Dat je ze niet vaak zo hebt weet ik uit ervaring en een marathon laat zich niet regiseren.
 Ik mag starten in A1 ik kan de afrikanen bijna aanraken hahaha..
Kaboem we gaan los benen voelen goed tempo 4.55 min/km voelt lekker dit zo lang mogenlijk volhouden en dan als het kan de laatste 10 versnellen.
 Al snel zie ik Willem Hasekamp, he das mooi begeleiding, 10 km 49 minuten goed wind in de rug voelt als warm.
 De 21.1 gaan in 1.44 uur banaantje, drinken alles is voor handen zo tijdens de reis door de polder.
25 km 2:03 uur bamm en ja dan vanaf km 26 is het wind vol tegen een stevig briesje hoor, en die voelt koud zeker op de bovenbenen, ach we gaan door 30 km 2.29 uur lekker bikkelen heerlijk ik pik al lang de ene na de andere loper op.
 35 km 2:55 uur de laatste 7 lala 40 km 3.22 uur lopen gaat maar soepel niet meer hoor de beentjes hebben er ff geen zin meer in, maar dan de Morspoort onderdoor feest genieten wat een volk heerlijk de een na de ander Pietjeuuuuuuuu is toch leuk hahaha.
 Finish 3.34 best vlak met die bak wind op kop dik tevreden.
Lekker een finish biertje en ff wachten op Willem Richard die liepen de 10 heb genoten vandaag.
Op de fiets naar Son die aan het werk is bij Strandhuys De Gouden Bal met Dominique Den Edel en Kayleigh Den Edel lekker hapje eten en dan naar huis........en daar noteer ik nummer 45 op mijn lijstje.....
Groetjes Pietje.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>