aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Ik zit achter mijn computer. Kopje koffie bij de hand, slofjes aan en ik denk aan volgende week. Volgende week zaterdag om deze tijd heb ik mijn eerste kilometers gelopen tijdens de Roparun 2015. Volgende week zaterdag zijn wij begonnen aan onze tocht van 520 kilometer. Gelopen door 8 lopers, gefietst door 8 fietsers, gereden door 4 chauffeurs, verzorgd door 3 cateraars, 2 masseurs en vastgelegd door 1 fotograaf.

Ik heb het 2 keer eerder meegemaakt, maar vraag me toch weer af hoe het zal zijn. Hoe ga ik me voelen, wat gebeurt er met mijn lichaam, hoe is het met mijn team genoten, wat doet het weer, wie staat er op de Coolsingel? Dit keer doe ik mee met een nieuw team. Een bijzonder team, met familie en vrienden, bijeen gebracht door een bijzonder verhaal. Het verhaal van iemand die ziek werd door kanker, maar gelukkig ook weer beter werd en nu zelfs mee loopt. We lopen voor kanker of beter gezegd voor mensen in de laatste fase van kanker. Mensen die niet meer beter kunnen worden. We lopen om nog wat leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen mee toegevoegd kunnen worden aan het leven. Wat kun je daar verder over zeggen??

Volgende week zaterdag rijden we in de bus naar Parijs en sluiten we deel 1 af van dit Roparun avontuur. Het deel van trainen, voorbereiden, organiseren, inlichten, voorlichten, sponsors werven enz enz. Met ons 5 man sterke bestuur hebben we een hoop werk kunnen verzetten, met hulp van alle teamleden en vele anderen. Enthousiast als iedereen is hebben velen hun handen uit de mouwen gestoken. En nog veel meer mensen hebben een bijdrage gedaan. De support en steun is hartverwarmend.

Volgende week zaterdag volgt deel 2, dan gaat het echt gebeuren. Na maanden van trainen zit ik in de ruststand. Beetje fietsen, wandelen, eten en slapen. De mensen die er verstand van hebben zeggen dat ik er klaar voor ben. Ik heb mijn grenzen opgezocht, ben ze al overgegaan en sta er telkens weer verbaasd van hoeveel een mens eigenlijk aan kan. Ik zie het niet alleen aan mezelf, maar ook aan mijn mede team genoten. Zelf de uitvaller blijft ons enthousiast steunen en oppeppen, ondanks zijn teleurstelling.

Volgende week zaterdag starten we om 13.29 uur. Je kunt ons blijven volgen via www.roparun.nl en wie weet zie ik jullie op de Coolsingel op maandag middag.

Dank voor al het enthousiasme, de steun en gulle giften.
Groetjes Carolien

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>