aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Na een periode van een beetje trainen waar je zin in hebt en vooral lekker thuis zijn bij mijn gezin stond vandaag de Haagse strandmarathon op het programma. Deze marathon had ik al drie keer eerder gelopen omdat die zo lekker zwaar is over het strand en goed voor de mentaliteit. Vandaag wilde ik lopen niet voor een tijd maar gewoon soepel in een tempo van 5.30 a 5.35 min de km dit tempo wil ik ook op Texel gaan rennen tweede paasdag.

09.00 op de fiets naar de Roadrunners, nummer halen omkleden en naar de start. 10.00 we gaan en al snel is duidelijk wind veel wind de eerste 22 km naar Noordwijkerhout beukt die van de zijkant en steeds komt je linkervoet tegen je rechterbeen haha ach straks is het andersom heft elkaar lekker op. Bij Katwijk stukje boulevard en weer het strand op na waar vroeger de oude rijn in zee uitkwam en daar is de wind ff tegen WOUW zelfs blijven staan is een hele klus. Op naar Huis ter Duin 22 km en keren en huh wind komt meer van tegen dan zij hij is een fractie gedraaid hahaha ach ik maak hem m'n vriend en ga lekker stoempen tempo iets zakken en gaan. In Winschoten heb ik wel geleerd wat beuken is.

Na 38 km vlak voor de Scheveningse pier mogen we via een lange trap het strand af en daar is de wind weg, weg is mijn vriend en ineens ga ik vliegen ik zie twee lopers voor me die op het strand steeds een paar honderd meter voor me liepen en ik wil er voorbij. De eerste heb ik vrij rap nummer twee is wat taaier die haakt aan maar na een lekkere versnelling een heuvel op ben ik die ook kwijt hahahaha.

Na 43 km in 4 uur kom ik binnen 10e van de geen idee…soepje in de kantine, kletsen en lekker op de fiets naar huis benen voelen goed geen gekke dingen gedaan vandaag.

Tot donderdag.

Pieter den Edel

11 jan 2015

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>