aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Het is al weer een maand geleden maar beter laat dan nooit!

Op 7 november was het dan zover, trainingsweekeind in Vorden.

Dagen al bezig met het verzamelen en uitzoeken van loop en fietskleding,  welke? Je kan moeilijk de hele inhoud van de kleding kast meenemen, loop -en fietsschoenen, mountainbike in orde maken en de juiste banden monteren, maar de paklijst v/d organisators was daarbij  een handig hulpmiddel

Vrijdag om 10 uur gingen we dan op weg naar Vorden, Huug en Aad met de bus waar de fietsen in stonden en Piet en mijzelf bij Ton in de auto.

Na een rit van ± 2 uur eerst wat gegeten in Vorden (heerlijke uitsmijter), daarna naar de  accommodatie ’t Biesterveld, spullen uitladen en volgens de lijst met kamerindeling alles op de kamer gezet.

Na onderling overleg besloten we om een kleine route te rijden, we waren toch te vroeg, dus fietskleding aan en gaan met die banaan (fiets), leuke route gereden en voldaan terug bij de locatie.

Nadat iedereen gearriveerd was, wat gedronken en daarna heerlijk pasta gegeten bereid door meester-koks:  3 sterren waard.

Zaterdag vroeg op voor een looptraining,  douchen en daarna met z’n allen een brunchbuffet, na het eten de boel gezamenlijk opruimen (goede samenwerking) en omkleden. Voor de liefhebbers  een rondje mountainbiken door de mooie omgeving, andere wandelen (2 personen bleven wel erg lang weg, verdwaald of kroegentocht gedaan?) na terugkomst koffie/thee met een versnapering.

Na het diner van een heerlijke rijsttafel, verzorgt door het lokale Chinees restaurant, ging ieder zijn eigen ding doen. Een groepje ging  een-en-dertigen, waar ik zelf ook aan mee deed, maar om dat ik weinig kaartervaring heb, hadden ze mij telkens te pakken, betalen John!  Een persoon kon op een gegeven moment z’n knip niet meer dicht krijgen van het gewonnen geld, ik noem geen namen, misschien moet hij dan alle winst thuis afdragen, dit kaarten werd geheel begeleid door muziek van de 3 muzikanten Peter, Marco en Wim.

Later op de avond kwam de entertainment groep Farce Majeur ook een voorstelling geven uitstekend en leuk gedaan een schouderklopje waard.

En dan bedtijd, even wennen aan een ander bed en het geronk van medeslapers. Huug wou al kussens verzamelen om deze naar de persoon te gooien die het hards tekeer ging, maar uiteindelijk is hij ook in slaap gevallen.

De volgende dag eerst lopen dan brunchbuffet, en daarna hebben we een bezoek gebracht aan kasteel Vorden met een historie die teruggaat tot 1300, leuk en interessant.

Na dit bezoek bij terugkomst nog een kleine versnapering genomen, waarna de accommodatie met z’n allen werd schoongemaakt, elkaar gedag gezegd, goede reis terug  en bedankt voor de leuke en vooral gezellige dagen.

Ik wil hierbij ook de organisatie veel lof toe doen, het was goed geregeld en kwamen we niets te kort

Volgend jaar weer op herhaling, schrijf mij maar alvast in.

Groetjes John

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>