aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Na de slijtage slag in Winschoten hoorde ik dat broer Jos zijn derde marathon ging lopen in Etten-Leur, en we zijn er een keer met een afvaardiging van de club geweest in 2010. Toen was het nummer 3 voor mij ha ha. De weken ernaar toe ben ik fit. Ja nee pijntjes die waren na twee weken weg, de vermoeidheid ook dus eens kijken wat er in Brabant bij elkaar te hollen valt. Een tijd, ja waarom niet.

Zondag 26 oktober 09.00: m'n vader haalt me op en jos in Rotjeknor ook, en dan is het eigenlijk nog maar een klein stukkie. Lekker vroeg veel bekenden, ff een praatje maken in het startvak sta ik naast Endy een ultra. Hij vraagt wat ga je doen uhh twee rondjes zo hard mogelijk hollen haha. Nee, ik ga weg op 4.45/4.50 min de km en probeer te finishen tussen de 3.20 3.25, maar of het lukt geen idee en het maakt ook niet uit als ik nummer 40 maar lekker uitloop. Voor elk levensjaar een marathon shit nu weten jullie gelijk hoe oud ik ben. Ik sta in vak 1 achter de lijn en.. beng! we gaan. Loop lekker, mooie omgeving er zitten een paar lekkere bruggetjes in en stukje valsplat maar tot ronde 1 loop ik 1.42 op schema. De km’s lopen goed, drinken en eten ja ja ik eet banaan en sportdrank, neem er ook de tijd voor. Bij de 25 gaat de motor haperen en hangt die op 5.15 nu zakt het tempo iets en merk dat de tijd er niet in zit. Maar geen nood aan de man loop hem uit dat weet ik wel. Km 40 komt er weer energie ha ha en ren ren "Run Forrest Run" denk ik. 3.37.03 netto, tevreden en nu wachten op Jos die knalt er 3.46 ui. Een VET pr wel minuten eraf. Klasse broertje en nu stoppen met trainen anders wordt je veel te snel ha ha ha, geintje…
Houdoe
Pieter den Edel

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>