aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

25 mei, het is 7 dagen na de marathon van Leiden en die was best heet, donderdag avond lekker door de duinen en het strand lopen rennen, klopt dit geen idee haha. De zaterdag ervoor ff met de dames en broerlief een dagje in Amsterdam geweest uche hoest proest (zo dat is er uit) en ja het valt niet mee voor een Feyenoorder maar ach je moet eens een keer na 40 jaar voor het eerst op het Leidseplein haha.

Normaal ga je niet slenteren als je de volgende dag een marathon maar ik had een plannetje de eerste 19 km mijn broer hazen die wilde onder de 1.42 lopen en als de benen dan redelijk voelde liep ik door een lusje van 23 km erbij. Zondag 09.45 op naar het Westland Maassluis start was 11.30 redelijk voorin benen waren ik schat 75% die andere 25% lagen nog in 020. We gaan, broer neemt de benen met 4.40/4.45. Kolere moet ik echt aan de bak, vandaag wilde ik er een duurloop van maken en eten en drinken en van het mooie Westland de kassen publiek etc. gaan genieten. Dus besloten na 10 km in de achtervolging dit plan te staken en zakken naar 5.10/5.15 de km. Hij zoekt het maar uit haha loop lekker 5 km water sportdrank en sponzen top we worden nog bruin vandaag, want we hebben hetzelfde weer als in Leiden. Zon, 21 graden asfalt weinig wind die tussen de kassen helemaal weg is. Wel een mooi parcours lange rechte stukken en af en toe een dorp Maasdijk Maasland voor je het bord gelezen heb ben je er al weer uit.

Mensen SUPER enthousiast buiten op een stoel muziek aan aan de koude gele kletsers pffff uitstappen haha, nee we gaan 42.2 km 21.1 in 1.47 lekker doorgaan zo op naar de 30 onderweg veel wandelaars al door de warmte denk ik mik de ene na de andere bak water over Mn hoofd ook staan mijn meiden met gel en sportdrank klaar ik vlieg de volgende kilometers. 30 km punt mis ik 35 gaat wel in 3.04 benen gaan zwaarder voelen maar denk hier train je voor en straks in Winschoten krijg ik het nog veeeeeel zwaarder te verduren dus gaan we mentaal weer aan de bak. 40 km 3.31 we hebben nu al 7 km wind in de rug het is net een sauna haha (Richard weet hoe heet dat is) haha. Nog 2 ik denk aan km 98 in Winschoten en hopla energie loop richting de streep de laatste 50 meter zijn de mooiste rechts aan de hand Dominique en Links Kayleigh ik in het midden logisch toch?
3.43 netjes tevreden ff visje eten in het Hoekje van Holland en naar huis waar de koude flesjes wachten in de koelkast Winschoten gaat steeds meer leven er moet nog wel iets voor gedaan worden maar heb er alle vertrouwen in. Wie weet op de Tri team camping na afloop een kleine polonaise zeker geen lusje van 23 kilometer, na afloop sprak ik een bekende die zei jij liep vorige week toch ook in Leiden!! En nu weer!!!! Kan dat???? Uhhh geloof het wel sta hier heb na afloop nog lopen zoeken naar een normale ultraloper maar heb hem niet gevonden.......
Groetjes
Pieter alias Ultrapietje

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>