aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Winter ja, afgelopen week een kleine speldenprik. Gelukkig maar want ik ben niet zo van kou, en kou in Nederland gaat vaak gepaard met sneeuw en gladde wegen best lastig op de fiets naar Bleiswijk...Maar de Midwinter was er een die al een paar jaar op mijn lijstje stond, en nu kwam die uit. Dus ingeschreven, de Langstenachtloop was uit het lichaam na 10 dagen lekker met het gezin op de Canarische eilanden te zijn geweest. En heb ik daar gelopen uhhhh ja hahaha.

Lopen op een andere plek is altijd geweldig en laten ze daar nou net alleen maar bergen hebben. Mooie training maar ook ik doe wel eens rustig, het was vooral vroeg in de ochtend als ik toch al om 07.00 naar m'n plafond lag te staren dan hopla ff schoentjes aan singlet en korte broek geen kou. Ook de 10 km Z&Z gaan best, de laatste was niet helemaal wat ik wilde maar je hebt nou eenmaal niet alles te willen soms komt het er uit en vaak niet. Geduld is belangrijk, ineens heb je zo'n dag dan klopt het, gaat het vandaag zo'n dag worden wie weet.

Zaterdagavond beetje gespannen mooi voelt goed slapen en half 8 eruit koffie eten en 09.00 naar Apeldoorn ff toeren en kon vlak naast de omkleedhal parkeren heerlijk rustig nog alle ruimte mooi driekwartbroek gels 2 stuks mee singlet en de buff op mijn hoofd als een soort klaasvaak (zie langstenachtloop). Hoor ik hee Pieter alle bekenden van Rondje Haarlem. Lopend naar de start, geen pendelbus ff warm worden en kletsen. Vak A in, meer bekenden gezellig nog 5 minuten wat ga ik doen rustig starten of niet......nee niet. We gaan weg hard maar wel op souplesse kan heel snel mijn tempo vinden tussen de 12.5 en 13 km/u de eerste 9 km is alleen maar klimmen van 21 naar 93 meter NAP 10 km in 48.35. Dan afdalen naar 48 NAP 15 km in 1.13 dan weer klimmen allemaal vals plat. Kolere, het doet me denken aan de 7-heuvelen, ik maak de heuvels mijn vriend denk aan La Palma 20% stijgen en de 12 uursloop gheghe.

We gaan naar 105 meter NAP daar is het 20 km ik loop de halve in 1.43. Netjes zeg, we gaan maar weer eens zakken naar 27 NAP daar is het 27 km punt. Hier ff een dip, 30 km gaan in 2.29 dip is snel weg nu gaan we tot 34 km zelfs naar 108 NAP waarom niet andersom lopen dan zijn ze minder haha nee dit is lekker gaan 35 km 3.55 we gaan voor een PR heb ik ff besloten gaat wel beetje zeer doen. 40 km 3.20 41 km ik draai de Loolaan op en krijg kippenvel een soort hele lange Coolsingel. Wat een publiek, mooi versnellen gaat vanzelf wat gaat er die laatste km veel door je heen zeg mooi echt mooi alle trainingen en nu op het einddoel af....3.30.19 een mooi PR die 19 seconden heb ik bewaard voor de Leiden marathon...
Trots absoluut en dik en dik tevreden hier 3.30 lopen bied heel veel mogelijkheden...en zo zie je door het lopen van 10 km wedstrijden gaat de basissnelheid omhoog, de volgende Z&Z leg ik de lat op 41.30......
Los ballos
Pieter.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>