aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Liepen we ons bij de vorige editie nog druk te maken over het binnenvallende, heerlijke maar voor sommigen ook lastige lenteweer, nu moesten we ons voorbereiden op nog een laatste aanval van Koning Winter in maart! Ik had mijn winterkleding netjes gewassen en opgeborgen tot de volgende winter, en die bleek dus ietsje sneller te komen dan ik had gedacht! Ach, het heeft toch altijd wel wat, van die extreme weersomstandigheden. En het parcours was preventief bestrooid met zout dus wat kon ons gebeuren?

Bovendien kon ik samen met Caroline en André profiteren van de business tent voorzien van alle gemakken, en dan met name als warme uitvalsbasis.
Hoewel ik mezelf helemaal geen verwachtingen had opgelegd - ik heb twee maanden getobd met een liesblessure en toen ik weer lekker in training was kwam daar nog even die griep overheen waar half Nederland door plat lag - dus ik dacht: lekker lopen en vooral genieten.
Nou daar ben ik in geslaagd en het leuke is dan dat de tijd altijd mee valt!

Met een hele vlakke race en een enthousiaste eindsprint waarvan ik niet begreep waar ik die vandaan haalde , kwam ik in 1.52.06 over de streep. Ik heb ontzettend genoten en ik heb niet veel last gehad van kou, hoewel de sneeuwbui precies op een stuk met wind tegen pittig was. Maar ik kon het hebben. Het mooiste vond ik om weer over de boulevard te mogen lopen met uitzicht op de Pier. De drumgroep die daar enthousiast stond te jammen vond ik ook een hoogtepunt, ik ga daar altijd een stapje harder van lopen!

Tenslotte wil ik even een paar trouwe supporters noemen die volgens mij pas echt hebben moeten afzien op deze koude dag in maart. Els (op de fiets, wel 3 x gespot en altijd even enthousiast!), Anneke (die ons verlaten heeft maar wel de moeite nam ons aan te moedigen!) Guus (op krukken, dat is pas een prestatie!) en Diana en natuurlijk mijn eigenste Jan Willem die als onontbeerlijke verzorgingspost fungeerde op 17,5 km , heel fijn aangezien er na 13 km geen verzorging meer was! Allemaal super bedankt!!!

Hieronder nog enkele uitslagen maar ik weet niet precies wie er allemaal hebben gelopen. Dit is wat ik heb kunnen terugvinden:

21,1 km:
  • Peter van Iperen: 1.31.09 (Peter, kom terug!)
  • Watze Smit: 1.36.44
  • Pieter den Edel: 1.38.33
  • André Akerboom: 1.41.35 (André, wordt lid!)
  • Tineke de Groot-Schröder: 1.49.15
  • Tineke Haitsma-van Dijk: 1.52.06
  • Caroline van Weerlee: 1:59:10
  • George Hagenbeek: 2.08.06
 
10 km:
  • Lydia Hendriksen: 57.23
  • Jeanette van der Marel: 1.05.34

Allemaal gefeliciteerd met jullie geweldige prestaties!

Groetjes Tineke Haitsma

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>