aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Iedere sport heeft een zomerstop, bij het Tri Team is het rustiger lopers nemen het er ff van BBQ biertje en ff het gas van de lolly, gewoon een beetje de conditie op peil houden voor de start van het nieuwe seizoen. Laat ik nou ook een beetje aan BBQ bier en lekker relaxen doen jaja maar loop wel door ook in de mooie zomerse temperaturen, ben een beetje m'n broertje aan het begeleiden die loopt op 22 September z'n eerste marathon duurloopje in de duinen is hier zo geregeld en pik ik mooi m'n kilometers ff mee. 

Ook Henny is er drie weken van tussen mooi moment om eens te kijken of er iets van een trainer in mij schuilt en de groep lekker door de duinen laten hollen onder het mom van "het is hier zooo mooi". We dwalen weer enorm af dwalen joh heerlijk paadje hier paadje daar links rechts door Meijendel oeps zijn we met zn allen ineens 2 uur aan het trainen sorry geloof dat ze het wel leuk hebben gevonden. Jullie vragen je al af de titel waar blijft die loop oké het was ergens midden Juni dat ik op Ultraned de 'Bokemei Run' zag staan een sponsorloop van 44 kilometer door het Westerpark in Amsterdam. Ja, ik doe mee past in mn schema voor de Den Haag Ultra 22-09 de 12.50 voor de deelname die gelukkig in z'n geheel naar een goed doel gaat is snel overgemaakt, nu even kijken wie gaat er mee want ik loop wel veel de 6e meer dan 42 km komt er aan dit jaar.

Pa jaja gaat mee kids ook want er is een speeltuin, laat nou net begin juli de zomer losbarsten en met temperaturen waar de gemiddelde Ghanees jaloers op is, maar ik ben een Hollander en kaal.
28-07-2013. 09.00 we gaan naar 020, ja als Feyenoorder blijft het erin zitten, heerlijk deze loopjes 30 deelnemers geen schreeuwende speaker patatlucht dringende lopers voor het startnummer die lag gewoon in de bakfiets van de organisatoren. Een tent en een tafel was alles. 10.45 korte uitleg over de route, ik volg loper een wel ben niet zo goed in de weg haha wel leuk je komt bekenden tegen. Heee Tri Team Wassenaar, kennis maken met iedereen is hier snel gebeurd gelukkig. 11.00 en 26 graden we gaan al snel loop ik in een groepje met een dame en heer de nummers 2/3/4, al pratend kom ik er achter dat de dame even 5:42 op Texel en 3:15 op de marathon loopt de man loopt zn derde marathon in 14 dagen, wat doet Pietje hier geen idee voel me goed en met 3.30 in Leiden mag ik mee doen. Ronde een ff samen lopen en dan gok ik, ja ik ga 27 graden weinig wind we gaan het proberen een podium plek al snel loop ik op plek 2 en pak een voorsprong van 5 minuten op 3 en 4 voel me goed kan lekker soepel lopen. Chi Running hier en daar denk aan je armen heb het er maar druk mee. Tik m'n rondjes af op net geen 23 minuten cola als sportdrank, en ja mijn dochters staan met de schaal bananen en sinaasappel geweldig. Dit hou ik 7 rondes vol, loop zelfs in op nummer 1 zou het dan een keer...? Dan komt er een beetje pijn in de zij aan beide kanten, benen totaal geen last. Waar ligt het aan, geen idee en dan denk ik toch weer aan Guus. Niet zitten te zeiken, doorlopen en ook aan de andere woorden van de marathons loop je er drie goed 2 mwahh en 5 slecht. Zou dit dan een mwah of een slechte woord...Ik wil top drie maar al snel pikken ze me op ik kan een volle ronde aan haken, maar twee rondes voor het einde moet ik ze lossen. Vind het geen schande toch lang tweede plek kunnen lopen en deze lopers zijn net een maatje te groot. Ik schakel over op plan B netjes uitlopen onder de 4 uur.

Het is nu echt heet, graadje of 27. Ben inmiddels in de ultrashuffle, ik zet de rest van het veld op een ronde en krijg veel applaus WOW knap zeg topper ff vleugels en kippenvel bij deze tropische hitte. Ronde 10, Cola en we gaan weer nog een keer langs de muggen, vals plat de ING bank etc. en een stukje weiland laat het nou net hier zijn dat een loper me voorbij stuift. Maar ik laat hem gaan, wil komende week nog kunnen trainen en denk al aan een koud biertje hihi. Dan wil er nog een voorbij, Ultrapietje ja doei echt niet. Ik laat hem komen en na de bocht trek ik ff door en loopt mijn zweet in zijn schoenen;-).

Kom als 5de over de streep en een mooi gevoel overheerst deze omstandigheden 30 medelopers waarvan het gros nog een ronde moet ben ik tevreden ik zit geheel onder het zout van de transpiratie. Pap en meiden apetrots kijk daar doe je het voor. Was dit een goed/mwah of slechte, oordeelt u zelf.........oh ja 44 km 3.59.00. Ik neem nu een lekker koud sappie van Hertog Jan;-)

Tot dinsdag!
Tropische groet Ultrapietje.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>