aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Vrijdag 5 juli, de eerste poldercross in Wassenaar is een feit, al een lange tijd geleden stond er in de krant dat Wassenaar hier mee bezig was. En dat leek me wel iets, ik had al eerder mee gedaan in Stompwijk, en dat was een geslaagd evenement.
Voor de kinderen begon de cross om 18.15 uur en voor de volwassenen om 19.00 uur. Met prachtig weer en mede daardoor ook veel publiek. En een goed verzorgde catering en goede muziek maakte de avond ook tot een succes.
Met 100 mannen en vrouwen aan de start, werd de karbiet bus afgestoken, en wat een knal had moet worden bleek voor ons alleen een rookwolk. Met als parcours een weiland en 20 [bagger] sloten om doorheen te gaan, en indien mogelijk er over heen, maar dit ging maar een enkele keer. Met meerdere deelnemers van het Tri-team gingen we van start, er werd gestreden of het leven ervan af hing, en uiteindelijk na 2 ronden en 40 [bagger] sloten was daar de finish, en met net voor het eind 2 waterbakken om schoon te spoelen eindigde ik na Jeroen Verhart op een 2e plaats, en met op mijn hielen Jacob Vermeulen. Dus de eerste 3 plaatsen voor het Tri-team.
En als afsluiting van het spektakel nog een paar biertjes en napraten over de happening ging ik met een mooie beker [bokaal] naar huis. Het is een aanrader voor volgend jaar!

Wilem van Vliet

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>