aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Texel of zullen we er een enclave van Wassenaar van maken, omdat het ronde de 60 van Texel altijd lastig is om geen paars Tri team jasje tegen te komen.
Vrijdag ochtend vroeg togen wij Pieter Sonja en de meiden en schoonouders naar Texel voor een lekker weekendje want het was immers voorjaar lekker weer dus eenmaal op Texel viel er geregeld sneeuw gaan we skiën of langlaufen, nou wat we in ieder geval gaan doen is genieten Ecomare de Brouwerij van Texels bier mmmmmm samen met mijn schoonvader we namen er vast een voor de rondleiding. Guus Diana kids Els Joop Tineke met gezin Caroline met vriend, Jacob kwam maandag pas die zaten in een huisje in de Koog wij in Oosterend toch een beetje afstand hahaha.

Maar ja het zoeken van Paaseieren was snel geregeld voor alle kids dus wij naar ik noem het voor mijn gemak maar familie van Veen. Maar wat er op de laatste dag nog moest gebeuren was 60 km hollen over strand duinen dijken dorpen 'De Slufter' die is zooo mooi. Jacob en ik solo Diaan.Tineke Caroline en Andre in estafette ieder ongeveer 15 km, de voorbeding was goed lekker drie weken taperen ontspannen op Texel loslopen en op 1 April vroeg op ff kijken bij de 120 km lopers.
Met Sonja en Guus naar het NIOZ de start en wie stond daar broerlief Jos wat een verassing die loopt ook en wil in 2015 ook de 60 doen, maar nu met fiets weer een begeleider SUPER.
Alles in de fietstas cola wipneus etc. hopla op naar de start 10.35 knal en weg ik het voelde goed, geen gekke dingen wat het weer was maf wind tegen was koud mee was gewoon warm lange broek twee lagen en gaan muts handschoenen, onderweg bekenden van andere Ultra's en ook de Meijendel trainingen.
Daar komt die na 6 km 'De Hors'een soort duingebied mul zand vlakke stukken hier loop ik goed veel gaan hard,6 km en het strand af nu bos en duin Son&Jos pikken me hier op om lekker mee te fietsen.
Cola winegun en we gaan weer de duinen door en weer 6 km strand op dit is zwaar wind staat ook vol tegen en is erg koud maar ik kan goed door dieselen, eraf 20 km 2.07 mooi.
Nu de Slufter in zo wind vol tegen koud dat weet ik pas na de vuurtoren gaat die in de rug en dat is 35 km,ik pik af en toe een loper op 30 km 3.10 twee jaar geleden 3.20 yess.
Op naar de Vuurtoren 35 km daar gaan de bovenbenen zeer doen, raar kou eten drinken geen idee je moet het ermee doen en doorgaan ik weet dat bij 43 km waar wij logeren en tevens wisselpunt dat daar de kids en de rest van de familie staat we gaan, bij de Cocksdorp nog een loper in de berm ambulance brrr.
43 km yess oppepper Guus gaat ook mee fietsen wat een topper, nu heb ik 3 begeleiders voel me een soort koning hahaha,ik heb het stukken zeker zwaar en ze praten me erdoor die mentale steun heb je tijdens deze Ultra echt nodig.
50 km 5.15 nu de laatste 10 Son heeft een broodje kaas in een Café gekocht voor me best lekker met cola en nu gaan 55 km 5.46 af en toe zitten er stukken wind tegen en zij in het temperatuurverschil is groot.
De 'Hoge Berg op 'daar denken we even aan Jan Knippenberg en mijn moeder even kippenvel niet door de kou☺.
Nog een km en nu naar de de streep daar staat Benthe met de meiden ze hollen de laatste 200 meter met me mee het gevoel als je tijdens deze Loop over de finish komt is met geen woorden te beschrijven niet voor niets wordt dit De Hoogmis van het Ultralopen genoemd.
Ff drinken en dan komt Sonja met een halve liter Scuumkoppe en hoe die smaakt is ook met geen pen te beschrijven......
Jacob Caroline Tineke Diana en Andre toppers ik drink een biertje op jullie topprestatie en niet als laatste mijn Sonja en broer Jos 60 km meefietsen supporten en verzorgen grote klasse.......
Groet
Pieter den Edel....oh ja 6.22 was mijn tijd 13 min van mn PR af☺.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>