aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Afvallen, niet roken, meer sporten, allemaal goede voornemens voor 2013. Het sporten heeft het triteam al waargemaakt. Het jaar was nog geen 12 uur oud of verschillende leden van ons team sprinten richting de Noordzee om een frisse duik te nemen. Hier komt meer durf bij kijken dan conditie, het begin van een sportieve trend is wel gezet.
Deze trend werd zondag 6 januari 2013 voortgezet met de 3e loop van het Z&Z circuit: de Bosloop. Met 19 leden op verschillende afstanden waren we goed vertegenwoordigd. Natuurlijk eerst inlopen en dan naar de startboog aan de rand van de Leidsehout. Overal in het startvak hoor je ''eigen tempo lopen'', ''rustig aan''. Een goed uitgangspunt na 2 weken minder bewegen waarbij het gewicht van de meeste toch iets is toegenomen, versnellen kan altijd nog. Dat laatste wordt waar gemaakt, ook nu wordt er versneld op de laatste kilometers en zelfs weer PR´s gelopen.

bosloop2013_1

De 10 km. en de 15 km. lopers gaan als eerste op weg, 10 minuten later gevolgd door de 5 km lopers. Het is prima loopweer, geen wind, droog en wat zon. Genieten, al is het ook af en toe doorbijten als je nog niet het juiste ritme te pakken hebt. Bij de molen gaan de midden en lange afstand richting de Merenwijk, de korte afstand buigt af naar het bos. Door de wijk en langs de polder, is warm, het juiste ritme is gevonden, de helft zit er op. In de Leidsehout gaat het kriskras door het bos, het is hier goed opletten. Sommige bruggen zijn best smal en als je niet oplet stoot je je hoofd tegen een boom! Zo schuin staat een boom in de binnenbocht.

In het laatste stuk zit nog een kleine psychologische hindernis, de finish ligt aan de overkant van de sloot, helaas buigt het bospad nog een keer af een gaat het laatste kilometer van de wedstrijd in. Gelukkig worden we voor dit stuk enthousiast aangemoedigd door familie en vrienden. De hoek om en de finish is dan echt in zicht, nog een keer versnellen en het zit erop. Vermoeide, bezwete gezichten, tevreden en opgewekt, wisselende emoties. Over 3 weken nieuwe kansen in Uithoorn. Eerst starten dinsdag en donderdag weer de trainingen voor 2013.

Uitslagen:

5 km. Daniël van Ginkel: 24.02; Jolanda van den Berg 33.33 (Pr); Els van Deursen 33.34 (haas) Joop Born: dnf

10 km. Jeffrey Veenhuis: 44.38; Oscar Veenhuis 45.29; Bert van Ginkel: 45.48; Rob van Veen: 46.06; Arie Snijder 47.55; Arno Eijgenraam 48.13; Angela van Veen: 51.05; Gerard Hof: 51.38; Caroline van Weerlee: 52.11; Frans Rolink: 53.25 (PR); Diana Ruygrock: 53.53; Jan Simonis 57.54; Huug van Veen 57.56;

15 km. Pieter den Edel: 1.06.19; André Akerboom 1.10.34

 

De wedstrijdverhalen over het Zorg en Zekerheid Circuit zijn vaak ook in de lokale nieuwsbladen opgenomen.

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>