aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Na mijn PR in Spijkenisse en de tweede week van bijna niet lopen was de dag dan gekomen de Langstenachtloop een loop die start 21-12 00:00 en het einde is 12.00 22 december ja 12 uur lang hollen op een Tartanbaan en ook nog eens midden in de nacht thuis vinden ze gestoord wat ik snap maar zijn ze wel super trots. Ik heb besloten lekker met de trein te gaan werd na afloop gehaald 21.10 Voorschoten mensen onderweg het uitgaansleven in en ik ik ga hollen op een baan 12 uur haha. Rond tienen in Driehuis in mn paarse tri team jasje gelijk vragen mensen waar is Guus, in de kleedkamer spreek ik met wat lopers ieder heeft zo zijn eigen doel ik zou graag de 80 km grens passeren had een heel arsenaal aan kleding meegenomen en twee paar schoenen om af te wisselen ook had ik vel eten (stroopwafels, chips, winegums yokidrink bij me op de baan was er ook zat maar heb graag zelf ook de halve supermarkt bij me een soort vreetloop.

23.45 komt Guus binnen gaaf zeg en net klaar met werken die blijft een uurtje en loopt nog twee rondjes mee dit geeft mentaal best ff een opkikker 01.00 gaat die weer en ik loop steeds rondjes van 2.45/2.50 iets onder de 10 km/u ik weet het tempo gaat zakken maar wanneer, de eerste drie uur is het een beetje zoeken en ik krijg al wat last van de hamstrings (komt door de schuine atletiekbaan) om dit een beetje te versoepelen wisselen we elke twee uur van looprichting joh zo zie je alles eens van de andere kantJ. Het rare is ik krijg slaap goh het is midden in de nacht ik weet dat het over zal gaan maar op zo’n moment wil ik alleen maar liggen.

Saai lopen op een baan nee juist heerlijk je weet precies waar alles staat eten drinken kleding na 4 uur lopen schoenenwissel en heb er inmiddels een km of 37 zitten nu komen de middelste 4 uur en ik vind het tempo en het gevoel van 04.00 tot 08.00 loop ik voor mijn gevoel de pannen van het dak het clubhuis is van hout zonder pannen dus dat kan al niet.

Na 6 uur holen 50.6 km de 80 moet te doen zijn het loopt goed mensen zeggen je loopt soepel en mooi ontspannen nou zo voelt het niet helemaal  inmiddels is het 07.00 en staat er koffie met suiker en een lekker stuk kerststol zalig inmiddels ook al een keer naar de wc want wat je erin stopt moet er ook een keer uit en je rent wel een hoop op maar niet alles 8 uur lopen 64 km nu komen de laatste uren en ik weet die gaan zwaar worden nu komt het aan op mentaal lopen de geest moet niet gaan luisteren naar het lichaam wat alleen maar wil stoppen zitten liggen alles beter dan lopen.9 uur 72.9 pijn in alles pezen benen doorgaan de 80 kan 10 uur 76.2 inmiddels is het een echte ultrashuffle geworden voeten heel laag bij de grond.

11 uur 77 kilometer en jaaa daar is Sonja  nu moet ik wel lopen geen gepiep enik weet het zit erin als ik nu niet compleet instort nog even schoenen wisselen gelukkig staat dit niet op film want het slaat nergens op mn benen lopen niet helemaal vol valt mee hopla de baan op en gaan alles werkelijk alles doet zeer 11.1/2 uur 82.6 ik heb hem emoties voel je door je lichaam hier heb je voor getraind week in week uit weken van 100 kilometer om 05.00 je bed uit om te gaan lopen. Het laatste kwartier bij elke dreun op de grond voel je je pezen en gewrichten in elkaar drukken en een van de organisatoren zegt tegen met kom op je laatste rondje deze loop je voor Guus.

Heb in  totaal 86.584 gelopen in 12 uur tijd ongelofelijk nu omkleden ff wat mensen bedanken en ik wens iedereen een soepele kerst naar de auto oef thuis lekker een warm bad en ik val na het bad ff een uur in slaap ik besef dat ik hier iets heel moois neer heb gezet en daar neem ik ook een lekker biertje op  ook goed tegen de spierpijn.

Iedereen fijne kerstdagen lekker eten en drinken. Link naar enkele foto's.

 

Groet Pieter den Edel

 

PS

Pieter, bedankt voor je vele bijdragen dit jaar voor de website. Het delen van jouw opgeschreven belevenissen is altijd leuk om te lezen, erg fijn dat je de moeite neemt om dit alles op te schrijven. Je bijzondere schrijfstijl brengt de lezer in de buurt van de lopersroes die jijzelf als ultra-loper ervaart. Echter, van lezen wordt je niet moe...

Je laatste prestatie dit jaar is imposant.

Bedankt!

Peter Verdult

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>