aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Vorig weekeind 2-4 november is voor de 11de maal het Tri-Team trainingsweekeind gehouden. Dit maal voor de eerste keer onder auspiciën van de evenementencommissie die dit jaar wel heel actief is. De locatie was Loon op Zand dat gelegen is aan de rand van de Drunense duinen. De mooie accommodatie waarin we verbleven was ruim genoeg voor de 20 deelnemers die zich dit jaar hadden aangemeld. Vrijdagavond stond er pasta op het menu die het resultaat was van een gezamenlijke inspanning van een aantal mensen. De koolhydraten zouden zeker nodig zijn gezien het programma voor de rest van het weekeind...


Zaterdagochtend 9:00 stond een looptraining gepland in de bossen en duinen. In 3 groepen hebben we ons opgesplitst en zijn we onder leiding van Henny, Bert en Els op pad gegaan. Het weer was ietwat druilerig maar allengs werd het beter. Ook nu weer - net als voorgaande jaren - bleek de combinatie hardlopen en kaartlezen een uitdaging. Kon de pret niet drukken. Rond 11:00 zaten we allemaal aan de brunch die uitgebreid was. Daarna was het tijd voor the middagprogramma: het mountainbiken. We gingen in twee groep uitelkaar voor een rit van ongeveer 24 km. Door de het zeikerige weer was het parcours eigenlijk te zwaar maar niet minder mooi. Velen van ons hebben dat achteraf ook gemerkt. Er zaten een flink aantal verraderlijke steile heuveltjes in die de dijbenen bijna lieten ploffen. Gelukkig hebben we regelmatig gestopt om even bij te komen en te 'stofzuigen'. Het alsmaar beter wordende weer maakte veel goed, uiteindelijk bleek de zonnebril geen overbodige luxe. Bert had een huurfiets waarvan de trapper al snel afbrak. Joost nam hem op sleeptouw om een nieuwe fiets te halen zodat hij na ruim een half uur weer verder kon. Zo rond 17:00 was iedereen weer terug in de accommodatie en had gedoucht.

loz

Het avondmaal betrof een vleesgourmet met een uitgebreid arsenaal aan salades, broodjes, sausjes en een verrassende variatie aan vlees. Het smaakte uitstekend, goede kwaliteit en meer dan voldoende voor iedereen. Opvallend dat er meer wijn dan bier werd gedronken in vergelijk met voorgaande edities. Na afloop ijs en vruchten. Wat een feest! Het avondprogramma stond verder in het teken van een quizspel – o.a. een variant op In Holland Staat Een Huis - dat onder leiding van Joost zeer geanimeerd was en goed werd ontvangen. Het thema van de quiz was hardlopen, hoe kan het ook anders. Tevens werd er gekaart door enkelen en was er live achtergrondmuziek door Marco en Peter. Kortom: een ontspannen avond en zoals altijd slaat dan toch de vermoeidheid toe zo rond 23:00 uur. Het was ook best wel een inspannende dag geweest.

Zondagochtend gingen wederom de hardloopschoenen aan voor een rustige looptraining. Net als de vorige dag was het rond 11:00 uur weer tijd voor de brunch. De zondagmiddag sloeg het weer onfortuinlijk om, dat was jammer. Daardoor viel de puzzeltocht – die hardlopend en wandelend werd gedaan – enigszins in het water. De pret was er niet minder om en de winnaars werden verblijd met aardigheidjes. Nadat iedereen de accommodatie en zijn/haar slaapverblijf 'veegvrij' had opgeleverd was het tijd om afscheid te nemen. Een succesvol trainingsweekeind was teneinde. Een visuele herinnering is in het fotoalbum te zien. De evenementencommissie heeft zich weer van haar beste kant laten zien.

Els, Maria, Caroline (kon helaas niet aanwezig zijn) en Joost, DANK, en tot volgend jaar!

 

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>