aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

De Vlietloop is traditioneel de opening van het loopseizoen, nou stoppen met lopen doen we niet alleen door een beetje gas terug nemen. In de vakantie ook lekker eten, ontspannen etc. Pas laat besloten om naar Voorschoten te gaan i.v.m. allerlei andere perikelen maar die waren achter de rug, dus hopla naar Voorschoten. Broertjelief kwam me afhalen. Stond helaas langs de kant met een blessure. Meiden mee onderweg zwaaien naar de andere Tri-teamers Guus, Joop, Els, Tineke en Willen van Vliet - zou de loop soms naar hem vernoemd zijn? haha...


In de sporthal lag mijn startnummer al klaar, beetje inlopen en de gebruikelijke dingen waarvan ik de details jullie zal besparen. Lekker lopen was mijn doel. Om 12.00 uur, knal - gelukkig niemand geraakt - we mogen. Al snel loop ik goed, kijk niet op m'n klokje want dat levert vaak onnodige stress op maar wat zie ik op 5 km? 23.15 oeps... Ik was vooraf eigenlijk een beetje uitgegaan van 5 min/km. Nou we gaan lekker door onderweg, wat lopers voorbij gelopen omdat die flink aan het stampen waren en dat is zo vervelend. Bij de 10 km: 47.15 das beter, ha ha nu nog een lusje om de Vliet...oohh vandaar de Vlietloop. Bij de 13 km: 1.02, de 13 km is voor mij altijd een soort van meetpunt, geen idee waarom maar ik heb er wat mee meestal omdat ik dan probeer om net boven het uur uit te lopen. De laatste 3 km gaan weer door de woonwijk met veel klinkers en wat heb ik een hekel aan lopen op klinkers. Bos, strand, duinen maakt me allemaal niet uit maar klinkers die zouden verboden moeten worden. De Voorstraat in en hopla de familie stond al klaar om foto’s te maken. Ook waren Guus en Willem al lang binnen.

 

Met 1.17  en een beetje ben ik dik en dik tevreden. Op naar huis, lopend, want Sonja en m'n schoonvader waren lopend naar Voorschoten gekomen en dus liep ik lekker met ze mee naar huis.

(ingezonde door Pieter den Edel)

 

Hieronder de resultaten van alle Tri-team lopers. Foto's staan in het fotoalbum.

 

10.4 km

Wil Grim 48:22

 

10 Engelse Mijl

Guus van Veen 1:09:44

Willem van Vliet 1:14:26

Pieter den Edel 1:17:40

Tineke Haitsma 1:22:04

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>