aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Zondag 18 maart stond de 6e wedstrijd van het Z&Z circuit op het programma en dit keer in Voorschoten. Veel leden van ons team waren naar onze buurgemeente afgereisd als deelnemer of supporter. Het weer liet het jammer genoeg wat afweten, al was het voor de lopers niet te koud, er werden al weer korte broeken en T-shirts gesignaleerd.

Ook bij de deze loop beten de 5 km lopers Lex, Wim, Bert en Daniël de spits af. Het zag er ontspannen uit en het tempo was mooi. Hier werd de eerste PR gescoord door Daniël. Hij vond het parcours toch wel veel bochten hebben, maar verder ging het prima zoals hij ons in de kantine vertelde. Daar verzamelden zich ook de lopers voor de 10 km en de 10 EM, na alle rituelen gevolg te hebben: van nummer opspelden, shirts wisselen, veters vaster, slokje drinken, sanitaire stop tot spullen wegbrengen, werd er ingelopen, al ging dat niet voor iedereen van harte, binnen was het toch wel erg lekker warm. Maar je komt voor het lopen en dus op weg naar het naar het startvak. 

Elf Tri-teamers gingen van start voor de 10 km en een even later Pieter op de 10 EM. Het eerste stuk door de woonwijken van Voorschoten en dan richting het station. Verder met tegenwind langs het spoor. Gelukkig dit jaar weer het oude vertrouwde parcours dat bevalt toch veel beter. Bij de Horstlaan is het verste punt bereikt, over de Veursestraatweg terug richting het dorp. Dan een  mooi stukje tussen de weilanden terug naar het fietspad langs het spoor, het is nu een lint van lopers geworden, steeds duikt er een Triteamer op, met af en toe een loper van een andere Wassenaarse loopgroep, Run for Rio.. Het ziet er bij de meesten van ons team goed uit, hier en daar is er een dipje te over winnen, wat ook lukt. Onderweg aanmoediging van familie, medelopers en vrienden, er wordt meegefietst, er worden foto’s gemaakt. Albert helpt onderweg nog even een mevrouw met een lekker achterband. Je ziet het Tri-Team is overal!

Dan is de boog bij de  eindstreep te zien, maar helaas eerst nog een lusje door de woonwijk voor het laatste rechte eind naar de eindstreep, nu is het alles of niets voor een mooie tijd. Positieve geluiden bij de drankpost na de finish. Oscar heeft een PR evenals Caroline, zou het aan haar paarse schoenen liggen?  Pieter komt dan opeens achter op de motor aan, hij stopt net voor de finish! Hij moest helaas uitstappen met een blessure, dat is minder prettig. 

Over 2 weken reizen we af naar de Braassemermeer voor de 7e Z&Z loop.

Uitslagen Voorschotenloop:

5 km: Daniel van Ginkel: 23.22 (PR) Bert van Ginkel: 23.27 Wim Tolido: 42.47 Lex van der Kooij: 28.11

10 km: Joep Funken: 45.50 Oscar Veenhuis: 45.58 (PR) Arie Snijder 47.05 Tineke van Dijk: 47.10 Aad Noordoven: 49.33 Caroline van Weerlee: 49.56 (PR) Gerard Hof: 50.10  Huug van Veen: 51.18 Jan Simonis: 53.48 Frans Rolink: 54.00 Joop Born 59.42

 

Het bestuur feliciteert alle lopers met het uitlopen van de wedstrijd en in het bijzonder de dagwinnaars met een PR. Pieter, goed herstel toegewenst met je blessure. We hopen dat het niet al te ernstig is. Er staan een aantal foto's in het fotoalbum.

 

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>