aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Zondag ochtend 07.30 gaat de wekker vandaag naar Leiden voor de halve marathon,3 weken na Texel zit je als het goed is in je Supercompensatie, dat is iets dat je lichaam een stukje sterker is geworden na al het loopgeweld wat je jezelf hebt aangedaan.

Na de bak cornflakes en 4 bakken koffie was het tijd om de fiets te pakken en in een lang paars lint naar Leiden te rijden het waren er erg veel deze keer het is een soort van thuiswedstrijd toch..

Lekker ontspannen kletsen onderweg Toine en Guus liepen de hele ik mocht niet hahahahaha. Wat ook een zeer verstandig besluit was en ik voelde me er goed bij om eens ff lekker door te kunnen lopen op de halve.

 

Fiets parkeren ik nog even mijn startnummer omzetten in de kerk en het startvak in ik was aan de late kant dus stond achter de ballonnen van 2:05 er was nog genoeg ruimte om langzaam naar voren te lopen en ik kwam tot de ballonnen van 1:45 en 3.30 op de hele.

Leiden is altijd druk het eerste stuk dus tempo aanpassen geen haast stress maar lekker lopen de ruimte komt als snel ging ik de 1.45 groep voorbij en ineens wat een ruimte heerlijk.

Tempo iets omhoog en kijken hoe het gaat om je heen hoorde je mensen pfff heet zeg, dacht ja het is niet koud maar drie weken geleden op Texel daar was het heet met al dat soort dingen kan ik mijn voordeel doen.

Een mooi punt is de 10 km die ging om in 47.39 geloof ik 13 km 1.02 en het liep zo lekker allemaal, 15 km 1.11 en dan ga je rekenen nog 6 als ik er een half uur over doe heb ik een PR.

Lekker ontspannen lopen en vooral genieten brug op brug af heerlijk 19 km 1.30 en een beetje het gaat helemaal goed komen de laatste meters om dat toch nog te proberen onder de 1.40 te komen…….

1.40.04 met een grote grijns over de streep 2 min van mijn PR af en dat door de supercompensatie hahaha.

Veel bekenden gelijk en ik had me voorgenomen voor elke minuut van mijn pr af een biertje dus mmm die smaken dan wel erg lekker….

Nu lekker herstellen in Aug wacht een nieuw leuk doelJ……..

Groet een trotse Pietje…..

 

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>