aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Is het Tri-team nu ook al actief in de zeilsport of zijn ze begonnen met de zwemtraining? Niets van dit alles. De belangrijkste activiteit van het Tri-team is hardlopen en daarom deden we zondag 3 april met 15 lopers mee aan de Braassemloop in Roelofarendsveen.

Het is al weer de 6e loop van het Z&Z circuit. Deze loop is populair onder de lopers: mooie omgeving, goed georganiseerd, prima parcours. Nu nog lopen.  Voor Pieter, Watze en Tineke was dit de laatste training voor de marathon van Rotterdam, andere(Aster) is nog in de race voor een podiumplaats in het eindklassement en heel belangrijk het is een leuke wedstrijd om aan mee te doen.

Om 11.00 uur gaan Guus, Pieter en Toine van start voor 21 km. Ondertussen wordt er ingelopen en maken de andere zich op voor de 5 en 10 kilometer.

Een lint van lopers verlaat de dorpskern om op weg te gaan naar het meer. Een molen wordt gepasseerd, we lopen langs de dijk en bereiken de Braassemermeer. De zeilers doen verwoede pogingen om vooruit te komen bij de weinige wind die er is. Voor de lopers is het precies voldoende voor een verkoeling, ondanks de 12 ˚ is het toch warm. Na 7 kilometer verlaten we het meer en gaan we door het dorp richting de finish. De route was dit laatst stuk nieuw, een verbetering, niet dat lange stuk recht door maar door een rustige wijk, richting de A4. Door het weglaten van de “lus” weet je nu niet hoeveel je achter/voor ligt op de andere!

In de verte is de toren met de tulpen al te zien, een teken dat de eindstreep inzicht is. Versnellen als het gaat of rustig doorlopen. Onder aanmoediging van de verschillende supporters, te voet en op de fiets, de laatste meters in.  Er zijn weer verschillende pr’s gesneuveld, tevreden lopers, bij de een ging het makkelijker dan bij de ander. Als beloning deze keer een lichtblauw mutsje, hopelijk hoeven we die voorlopig niet meer op te zetten en blijft het lente. Over  2 weken sluiten we het circuit af in Noordwijkerhout. Succes volgende week in Rotterdam!!

Uitslagen:

5 km. Ton van Veen 27.24

10 km.:.Watze Smit 41.41 Aad Noordoven: 44.17 Aster Schuler 44.49 Arno Eijgenraam 46.55 Ron van Veen: 48.27 Tineke van Dijk 48.28 Gerard Hof:49.36 Huug van Veen: 50.04 Diana Ruyrok: 50.43 Caroline van Weerlee 51.11 Jan Simonis 51.17 Els van Deursen 56.18

21 km: Guus van Veen 1.26.08 Toine l’ Amie 1.30.07 Pieter den Edel 1.48.22

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>