aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

voorschotenloop2011

Al begint de lente officieel de 21e maart, de omstandigheden bij de Voorschotenloop waren al een goede voorbode hiervan. Met een groep van 15 lopers stonden we aan de start op 3 verschillende afstanden. De meeste van ons waren op de fiets naar Voorschoten gegaan en zo al de spieren wat los gemaakt. Bij het inlopen was het nog wat fris, maar voor de start werd het steeds zonniger zodat voor het eerst weer gelopen kon worden met korte broek ent – shirt.

Het was nog wat onwennig, witte benen en armen, maar de kledingkeuze was goed, met lopen was het echt warm. Hier zijn we nog niet aangewent, het is wel heerlijk na alle vorige lopen onder natte en winters omstandigheden.

 

Jammer genoeg moest het parcours omgelegd worden doordat het fietspad langs het spoor nog niet begaanbaar is. De organisatie had zijn best gedaan om er toch een afwisselende route van te maken. Dat was goed gelukt, wel waren er veel bochten en was het opletten bij de overgangen van voetpad naar fietspad. De 5 km. ging over één ronde, Joep, Anneke en Ton beten de spits af aangemoedigd door de andere teamleden.

 

Wat later waren de 10 en 15 km lopers aan de beurt. In het begin was het druk en gingen we wandelend over de startstreep, wat later had iedereen een plek gevonden en kon je je eigen tempo lopen. Langs het parcours waren als vanouds veel familie en vrienden te vinden die ons aanmoedigden. Na een ronde door Voorschoten, verder voor de 2e, de route was nu bekend, genieten van het lopen, ontspannen verder gaan, proberen te versnellen en opletten bij haakse bochten. Na 2 rondes konden we verder naar de finish, Guus ging voor de 15 km en ging dus op voor de 3e rond.

 

De prestaties waren weer prima, tevreden geluiden na de eindstreep, samen op de foto en daarna rustig op de fiets terug naar Wassenaar.

 

Uitslagen:

5 km. Joep Funken: 22.59 Anneke van Kooten: 29.16 Ton van Veen 29.16

10 km.:.Aad Noordoven: 42.52 Pieter den Edel 44.38 Rob van Veen: 47.19 Vera Brederode 48.15 Arno Eijgenraam 48.54 Gerard Hof: 49.42 Huug van Veen: 51.15

Jan Simonis 51.55 Diana Ruyrok: 52.05 Els van Deursen 55.51 Lisette Lubbe 57.55

15 km: Guus van Veen 58.45

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>