aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Zaterdag 07:00 normaal ben ik dan nog niet wakker maar ja je wilt wat dus moet je er ook wat voor over hebben.

Guus stond in de straat om te vertrekken naar Veenendaal alwaar we een marathon gingen lopen deze keer was het geen wedstrijd maar een groepsloop.

Na een goed uur rijden arriveerden we op de startlocatie. Machiel kwam ook ff kijken we lopen tenslotte in zijn achtertuin.

De verzamel plek was een soort restaurant alwaar alles goed geregeld was, een lekker bakkie en koekje, gelijk even kenbaar maken aan de organisatie dat je er was, en je kreeg een groep mee waar je in mee kon lopen.

Guus liep in groep 1 ik in 2 dit i.v.m het tempo dat gelopen werd door de voorlopers, negen uur vertrok groep 1 en daarna ik in groepje twee.

Al heel snel raak je aan de praat met je medelopers over van alles en nog wat, doelen tijden en waarom je deze loop mee loopt, nou dat laatste hoef je eigenlijk niet uit te leggen want lopen over de Utrechtse heuvelrug in adembenemend mooi voor 90% onverhard en heel heel veel heuvels (goh vandaar de naam).

Al snel merk je dat er aardig wat lopers tussen lopen die ook naar Texel gaan en al pratend vliegen de km’s onder je schoenen door.

Drinkpost 1 en dan twee enz, ook dat was prima geregeld, thee, water, sportdrank, banaan en/of ontbijtkoek, top dus.

De groep lopers bleef lekker bij elkaar lopen, niemand die achterbleef of er toch een wedstrijd van wilde maken, zo kwamen we, 42 km en 4 uur en 24 minuten later, op de finish aan waar kinderen ook nog een medaille om je nek hingen.

Doel van deze loop was genieten en een lange duurloop voor Texel...

Grt

Een tevreden loper....Pieter.

 

 

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>