aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

4-6 november is het 10de WZK Tri-Team trainingsweekeind gehouden. Voor de tweede maal in de fantastische accomodatie 'De Zuiderzon' te Eerbeek. Het was tevens de laatste keer onder leiding van Henny de Kievit en Vera Brederode. Dat was direct de aanleiding om met 38 vrouw/man dit dan ook op gepaste wijze te vieren.

Vrijdagavond hebben we met een flinke groep pasta gegeten en konden we later buiten (inderdaad, de temperatuur gaf daar aanleiding toe) gezellig rondom een vuurkorf bier en wijn tot ons nemen. Een aantal fanatieke vroegkomers hadden toen al in de namiddag de omgeving verkend op de ATB. Klokslag middernacht klonk het 'lang zal ze leven...' voor Sandra den Hollander die werd verblijd met een bos bloemen namens de club in ruil voor een kus en een aantal appeltaarten. De stemming zat er dus gelijk al goed in.

Zaterdagochtend vroeg op om onder leiding van onze trainers een hardlooptraining af te werken, waarna we ons daarna met z'n allen op de brunch konden storten. Voor de middag stond het ATB-en op de rol. Diverse groepen op verschillende niveaus trokken er op uit om de mountainbikepaadjes uit te proberen. Voor twee leden (Bert v. G. en Ton v. V.) zal deze activiteit extra in het geheugen gegrifd blijven, want door mogelijke overenthousiasme - of wellicht toch domme pech - hebben ze de zandpaadjes van dichtbij kunnen bewonderen. Liep allemaal gelukkig goed af. Lex, reuze bedankt voor je professionele medisch advies. Voor de avondmaaltijd hadden de beide dames organisatoren een smaakvol dinner ter plekke laten bereiden voor ons allemaal. Wild, stoofpeertjes, witlof, kastanjepuree, salades, soep, ijs etcetera. Kortom, het was een groot feest voor de smaakpapillen. Tussen de gangen door werden we door ze verrast met een verbaal bedankje waarna iedereen een mooie zwartgekleurde "hoody" mocht ontvangen met de blauwe opdruk "Keep On Running". Overdondering en blijdschap alom! Tijdens het ijseten was het tijd voor een kort optreden door Marco en Peter op de gitaren. Het was tevens de vuurdoop voor dit duo dat nog nooit eerder samen heeft opgetreden. Op interactieve wijze - iedereen zong mee - werden een aantal klassiekers ten gehore gebracht. Vervolgens was er een Ode aan Henny en Vera in zangvorm door Lex, onder begeleiding van de huisband. Op het hoogtepunt van de avond was het dan eindelijk tijd voor Peter om namens alle leden en het bestuur de beide dames te bedanken met een korte toespraak onder uitreiking van bloemen en kado’s. Ook Tineke, namens alle aanwezigen, en Maria deden nog een duit in het zakje met nog meer presentjes. Het was een mooie avond.

De volgende ochtend moest er wederom worden hardgelopen, nu gelukkig iets korter van duur. Na de brunch stond een geraffineerd loopspel op het programma waarbij intelligentie, geheugencapaciteit, inzet en inzicht van alle deelnemers werd verwacht. Uitstekend georganiseerd waarbij valsspelen nauwelijks tot de mogelijkheden behoorde. Het was zoals gewoonlijk weer een dolle boel. Nadat iedereen had meegeholpen met het schoonmaken van de accomodatie ging ieder zijns/haar weg huiswaarts. In het fotoalbum is een impressie te vinden van het weekeind.

Aan alles komt een eind: niet alleen aan dit fantastische weekeind, maar ook aan het tijdperk Henny en Vera voor wat betreft de organisatie ervan. Hierbij nogmaals, en we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, namens alle leden en het bestuur bedankt voor jullie tomeloze inzet de afgelopen 10 jaar. Het WZK Tri-Team trainingsweekeind is een instituut geworden bij onze club en dat moet ook zo blijven. Wij zijn dan ook verheugd dat de Evenementen Commissie (Joost, Anneke, Els, Maria en Aster) dit fenomeen zullen gaan voortzetten. Succes toegewenst.

 

Namens het WZK Tri-Team bestuur,

Peter, Joost en Willem.

 

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>