aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Ja, het staat er echt 02.00 en dat is idd midden in de nacht een normaal mens ligt dan lekker op een oor of geen een als je op je rug of je buik slaapt maar dit terzijde.

Droomtijd die lopen we allemaal start om 02.00 en om 03.00 gaat de klok weer een uur terug en is het weer 02.00 dit is ook de snelste halve marathon van de wereld.

00:00 staat Diana (wederhelft van Guus) op de stoep om vervolgens Willem van Vliet op te halen om 21.1 km te gaan hardlopen in Delft.

 

Eenmaal aangekomen in Delft zie je al snel een hoop bekenden en is het al snel gezellig wat ook opvalt, is dat er heel veel Oranje shirts zijn geeft toch een soort van verbondenheid, iedereen had op z'n startnummer een naam dus het kennis maken met de 1400 andere lopers was snel gedaan.

En dan krijg je ook om 01.00 's nachts de gebruikelijke dingen in lopen drinken toilet ik bespaar de details.

Om 1.45 gaan we richting de start je lichaam zegt slapen maar je moet rennen die strijd is gaande ook heb ik het best fris met 11.0 graden en dan is het boem we mogen het tempo zit er eigenlijk best lekker in al ik loop soepel op de (CHI running manier) bevalt prima en ik wil ff kijken wat het lichaam doet op deze tijd het is vooral kijken stoepje op en af, af en toe mensen langs de kan klappen dan gaan we de binnenstad van Delft in hier is nog meer volk wat ook zeer enthousiast is mede door het bier.

Ik let niet zo goed op de km aanduiding en ik zie al km 6 gaat best lekker zo, de stad uit de Delftse Hout in waar er rust is en veel fakkels erg mooi op 10.6 kom ik door in 51 min wat neerkomt op 1.42 zonder verval, ik maak op dat moment de beslissing versnellen, ik kijk naar de sterren en een zegt JA je gaat het doen voor mij.

Het wordt met lopers rustiger dit geeft lekker de ruimte om vooral lekker te genieten en te denken dat je gestoord moet zijn om nu te hardlopen, dan zien we de lichten van de finish de klok staat op 1.39 nog ff een eindsprint en hopla 1.36.46 een PR en voor het eerst onder de 1.40.Willem staat al te wachten die had een 1.34 super we lopen naar de sporthal om een jack an te trekken wat het is best fris we wachten op de rest het mooie is kijken naar binnenkomende lopers de een volledig stuk de ander redelijk fris Diana komt binnen in 1.58 klasse.

03.15 zitten we in de auto op weg naar huis 04:00 neem ik een lekker koud biertje om vervolgens lekker te gaan slapen.

Groet een zeer tevreden loper,

Pieter

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>