aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Guus & Pieter.

Wat bezielt een mens eigenlijk om op zondag ochtend de wekker te zetten 07:15 en er uit te gaan om te eten want er mag weer een marathon gelopen worden, deze keer een in Spijkenisse.

Want ja als je opgegeven hebt voor Texel dan moet de marathon in de benen blijven en het geeft een lekker gevoel als je er weer een uitgelopen hebt.

Deze keer is het Tri team aanwezig met twee lopers Guus & Pieter eerstgenoemde stond om 09.00 op de stoep om te vertrekken naar Spijkcity.

Ineens zie ik een gloednieuwe Fiat panda voor rijden, maar moet zeggen die zijn niet meer de panda’s van 20 jaar geleden op de snelweg lachten we iedereen uitJ.

In Spijkenisse waar we op tijd waren de gebruikelijke dingen omkleden drinken warmlopen en opmaken voor de start 11:00.

 

Ik (Pieter ging gewoon lekker op pad geen tijd we zien wel waar we uitkomen maar het liep allemaal erg soepel en lekker vlak vanaf km 10 samen met Guus gelopen we liepen de hele tijd achter de tempomaker van 3:45.

De halve ging in 1.53 wat neerkomt op een eindtijd van 3:46 als je de tweede helft niet naar de punairi gaat maar daar hadden we Guus voor (wat een zeikerd zeg vanaf 35 km leek het wel of ik stil stond in zijn ogenJ.

Na 32 km kwam er een verfrissend buitje ik had het gelukkig nog niet koud, maar de zon na een km of 35 maakte weer veel goed en de laatst 7 km daar train je voor dat ik de marathon dan gaat het allemaal niet zo soepel meer.

Maar met een goede motiverende begeleider kom je een heel end alleen het lopen moet je toch echt zelf doen, het mooie is ook dat je de laatste 9 km de een na de ander inhaalt die het niet meer zo ziet zitten en ja daar moet je je voordeel mee doen.

Km 40 nog maar een klein stukkie je hoort de speaker al op de atletiek baan 41 ik draai de baan op op de klok staat 3.45:13 nog een klein stukkie om onder de 3:47 te finishen en jaaaaaa  9 minuten van mijn PR af 3:45:41 en gewonnen van meneer van Veen……

Na afloop een warm bakkie thee en bouillon en in de fiat naar huis onderweg luisteren het verslag van Feyenoord-Exselsior die we staan 1-0 voor en we winnen.

Super geslaagde zondag.

 

Deze marathon is zeker een aanrader voor iedereen alleen de kans op slecht weer is natuurlijk groot vandaag was het goed te doen.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>