aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Vindt het altijd leuk om een marathon te lopen, zelfs in Spijkenisse. Een grote ronde in de polders rond Spijkenisse, door lieftallige dorpjes als Zuidland, Geervliet, Hekelingen en Sneek (dit kan niet,toch) nee dit kan niet. Kleinschalige marathon maar heel goed georganiseerd. Wat was eigenlijk voor mij het doel van deze marathon, heb er in de week voor de marathon over nagedacht. Ging ik voor een tijd of een duurloop of ……. Ik liet het maar in het midden en wacht zondag wel af hoe ik me voel en maakt dan de keus wel. Lekker op tijd Pieter opgehaald en en (spreek uit an,dit is frans) route in onze gloednieuwe Panda (we wilde een iets groter auto, ergens is iets niet goed gegaan) We hebben toch onze eigen auto maar gehouden.

 

Gelukkig was Spijkenisse niet moeilijk te vinden en met de nieuwe telefoonnavigatie van Pieter was het helemaal een makkie, Alle dingen die voor een start gedaan moeten worden gedaan en om 1100 uur gestart. Er stond nog 1 vraag open ,wat ga ik nu doen , een tijd ,een duurloop. Na een km of 5 was ik er achter, aangezien ik als werk nu in de hulpverlening zit dacht ik misschien kan ik wel met Pieter samen lopen en hier en daar een tip geven. Even netjes gevraagd aan Pieter , na lang nadenken , vond hij het toch wel een leuk plan , graag of niet hoor dacht ik nog, maar ja. Bij de 10 km kwamen we samen en dit hebben we tot 42 volgehouden.

Waar praat je over in die 32 km, uiteraard veel onzin en natuurlijk over lekkere w .. eten maar er waren vooral ook mooie stiltes. Die stiltes betekenen dat we geconcentreerd bezig waren en ontzettend aan het genieten waren van de omgeving. Alleen bij de 32 km was er even een nijdig en koud buitje van 10 minnuten. Het liep allemaal goed, tempo zat er in en bleef erin en dan komt het moment dat je mensen gaat inhalen die te snel gestart zij Daar kan je zo van genieten dat je je meteen sterker wordt en de hele wereld aan kan. Nou ja Spijkenisse. Eigenlijk ging het tot de finish goed en zelfs na de finish ging het goed(we moesten nog naar de auto lopen)

Na de finish kregen we de medaille van de plaatselijke ronde Miss , altijd leuk(daarom ging Pieter natuurlijk ineens versnellen) Pieter loopt een dik PR (9 minuten sneller) en een hele mooie tijd van 3.46 .41 uur en laten we daar trots op zijn. Een hele mooie marathon in Spijkenisse en denk er eens over na als je ergens een marathon of een andere afstand wilt lopen.

Groet van een tevreden loper

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>