aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

[toch nog gevonden dit verslag]

Beste Tri-teamers, Mijn wekkertje gaat om 7.00 uur omdat ik nog een belofte waar te maken had. Het is zondag 31 oktober 2010, en ik heb mezelf nog een marathon kado gedaan, wat de meeste wel weten ben ik 50 geworden, en ik heb me voorgenomen om nog 1 marathon te lopen, het is dan mijn 10e. Dit is tevens een mooie afsluiting hiervan. Jawel ik ga met marathon lopen stoppen. Maar even een kort verslag van een onvergetelijke dag, we rijden om 8.30 uur uit Wassenaar weg richting Etten-Leur, we zijn met een man c/q vrouw of 15 en hebben er zin in, er worden verschillende afstanden gelopen deze dag, de hele en de halve marathon en ook de 10 km en de 5 km. Het regent als we er naartoe rijden, maar als we in Etten-Leur aankomen is het droog. De verwachtingen zijn goed.

 

We starten om 11.30 uur, het is dan nog bewolkt, maar er komen al lichte plekken aan de hemel. Ik ben wel wat zenuwachtig maar dat is gewoon, een gezonde spanning. Ik begin in een goed tempo en bij de 21 km zit ik op 1.33 uur, erg lekker gaat het. En de 2e ronde is hetzelfde, de route in geweldig tussen de landerijen en over boeren weggetjes is het een genot om te lopen. Een ploeg van het Tri-team staat bij het keerpunt ons aan te moedigen, dit geeft altijd een goed gevoel. Ook het zonnetje laat zijn gezicht zien en ook het 2e rondje loopt goed, het blijft altijd een heel eind, zo’ n marathon! En als ik dan weer Etten-Leur binnen kom moet ik nog 2 km, de menigte geeft je vleugels, en dan zien ik het Tri-team weer staan, dan nog 300 m, en met een tijd van 3.19 uur kom ik over de finish. Ik eindig dan als 21e in mijn leeftijd klasse. Dol gelukkig met zo’ n tijd. En een geweldige dag gehad. Dank aan iedereen die met ons mee geweest zijn en ons aangemoedigd hebben, en felicitaties aan alle lopers die deze dag weer een geweldige prestatie geleverd hebben en aan.

Groeten, Willem

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>