aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Na een goede nachtrust de klok ging van 3.00 naar 2.00 dus een uurtje extra helaas was ik gewoon normale tijd wakker 06.45. Kop koffie een bak brinta en aankleden om op weg te gaan naar Guus en Diana waar al de tri teamers en supporters verzamelden. We gingen rond 8.45 op weg naar Brabant waar de nachten lang zijn bij aankomst was het ook nog redelijk rustig op straat. Daar stond binnen een mum van tijd het halve theater vol met paars (Pieter uitgezonderd maar ja zulke figuren heb je altijd ) haha.

 

Na wat gezeten te hebben omkleden eten drinken en elkaar wat nerveus aankijken liepen we naar de start die om de hoek lag, vooral erg lekker na afloop. Ieder aan de gang met warmlopen doordat de starttijden behoorlijk uit elkaar lagen kon men elkaar zo nog de nodige dingen toeschreeuwen vanaf de kant. Inlopen de supporters even aanwijzen waar ze moeten staan om zo de lege fles in te wisselen voor een gevulde, en dan moet ik ja nee ja nee oké toch maar even zo’n blauw toilet in neus dicht en niet zitten. Start vak in en lopen maar op weg naar een mooi avontuur want de loop was erg mooi en goed georganiseerd. Na afloop ff napraten de een loopt iets lastiger dan de ander maar allemaal met een tevreden gevoel op weg naar huis douche en bad en dan met de benen op de tafel genieten van een lekker bord pasta en een voor de liefhebbers een koud biertje.

Groet Pieter

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>