aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

De Goudse Singelloop, Begin juli toch maar ingeschreven voor de Goudse singelloop om dat het voor Pieter toch een thuiswedstrijd is (ouders wonen op 5 min lopen van de start), want wie zit er te wachten op een loopwedstrijd op vrijdag avond 19:15 na een hele week werken….:-) Guus ging mee maar die heeft nu een andere baan en ook iets andere werktijden dus haast stress fiets fiets uit Noordwijk om om 17:20 thuis te komen want om 17:30 zou Pieter met de kids (die bleven logeren bij Opa en Oma ) op de stoep staan. Hopla in de auto snel een broodje en een drankje op naar Gouda na een uur aangekomen in Hotel den Edel eten voor de dames stond klaar.

Guus had zijn dochter ook meegenomen hoe meer hoe leuker en we hebben er gelijk supporters bij. We liepen naar de start op de markt wat inlopen en het startvak in lekker voor aan want er deden er best veel mee. Gelijk het lekker tempo erin kijken hoe de de donderdag avond training verwerkt hebben best lekker het is een 10 km loop verdeeld over drie rondjes van 3.33 km door het centrum van de stad. Guus komt na 37.12 over de streep Pieter 9 minuutjes laten 46.17. Dik tevreden lopen we terug alwaar er gedoucht en gegeten kan worden een lekker bord spaghetti gaat er wel in en na een bakkie gaan we weer richting Wassenaar.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>