aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

WZK Triteam start het nieuwe loopseizoen met de Vlietloop in Voorschoten

Werd het Triteam vorige week nog gehuldigd in de Pauw voor de prestaties van afgelopen seizoen, zondag 5 september werd het nieuwe seizoen 2010/2011 gestart met de Vlietloop in Voorschoten.

voorschoten_2010

Met een groep van 14 lopers deden we mee op 4 verschillende afstanden. De trainingen zijn nog in de opbouwfase, de Vlietloop is een goed moment om te zien hoe we de zomer zijn doorgekomen.

Na wat inlopen is het de beurt aan de 10 km en de 10 EM lopers. Het startschot klinkt en weg zijn ze. De supporters fietsen mee en moedigen aan, langs de weg ,op de brug en bij de finish. Rustig starten en dan als het juist tempo is gevonden wat versnellen. Langs de Vliet, over de Krimkade, de Korte Vliet, de Vlietbrug over en terug naar Voorschoten. De 10 EM maakt nog een flinke lus richting Leiden. Dan zie ik Joop langs de weg staan, dat klopt niet, die hoort voor me te lopen, hij moet helaas met een kuitblessure uitstappen en wandelt terug naar de finish, de anderen gaan door. Guus treft onderweg nog een hond met wat minder vriendelijke bedoelingen, ruikt hij nog naar postbode??. Gelukkig loopt het goed af. Het wordt nu echt warm, de wind hebben we in de rug, de waterposten brengen wat verkoeling. Het oude centrum van Voorschoten komt in zicht. Nog even een laatste versnelling en de finish is bereikt.

Één voor één komen de Tri-teamers over de finish, bezweet, vermoeid, maar tevreden. Heerlijk gelopen, goede omstandigheden. Pieter komt met en brede lach aanlopen, 6 minuten sneller dan vorig jaar, een super PR!

Supports bedankt!
Op de fiets terug naar Wassenaar, een paars lint van lopers die nu fietsers zijn geworden gaat over de Papelaan naar huis.

Groeten van Els

Uitslagen:
1,2 km Jeugd: Jeremy Pronk 5.20; Mitchell Pronk 5.59
5 km Jeugd: Björn Donnars 25.57; Robin Schrama; 5 km: Rick Chasse 28.16
10.4 km: Aad Noordoven 44.27; Joost Meesters 48.16; Els van Deursen 58.21
10 EM: Guus van Veen 1.02.22; Willem van Vliet 1.07.16; Toine L’Ami 1.07.30 Pieter den Edel 1.15.48 (PR) Huug van Veen 1.24.13

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>