aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Voorschoten kleurde niet alleen paars van de krokussen, maar ook van de “paarse” Triteamers die met een grote groep zondag 21 maart aan de start stonden van de Z&Z Voorschotenloop. De omstandigheden waren heel goed, zonnig weer, klein beetje wind en een prima temperatuur. Sommige stonden al in korte broek aan de start, andere in het lang, nog niet helemaal overtuigd dat het nu toch echt lente was geworden.

Als eerste gingen Jermy, Astrid, Yonne en Julie van start voor de kinderloop over 1,25 km. Stralende gezichten en rode wangen na de finish met als beloning een mooie medaille en een portie poffertjes. De aller kleinste trainen nog niet mee, maar inmiddels trainen op de dinsdagavond een aantal jongeren van 17 jaar. Zij hebben vorige week hun debuut gemaakt op de 10 km tijdens de CPC en met goede resultaten.

Voor de 5 km waren de verwachtingen hoog gespannen: Aster en Willem wilden een scherpte tijd neerzetten van rond de 20.00, Maria en Anneke gingen voor een seizoen PR. De 5 km is een lastige afstand, je moet meteen vol tempo gaan, dit lukte prima, onder enthousiaste aanmoediging van clubleden en familie werden de verwachtingen waar gemaakt.

Dan opmaken voor de start van de 10 km en de 10 EM. Het gebruikelijke ritueel van chip op de schoen bevestigen, inlopen, plassen, omkleden, nog een keer plassen (toch wat spanning!), veters iets strakker en naar het startvak. De wethouder lost het startschot en dan is het zover. Nu is het belangrijk je eigen tempo te lopen en je niet te laten op jagen door andere die je inhalen. Het blijft altijd spannend en zo ook deze keer: kan Huug deze wedstrijd Gerard voorbij gaan of gaat dat misschien volgende week lukken bij de Brassemloop? Hij is in heel goede vorm. Lukt het Guus, Pieter en Toine het ideale tempo aan te houden als voorbereiding op de marathon van Rotterdam? Zijn we goed hersteld na de CPC van vorige week? Zo heeft iedereen een doel, maar het belangrijkste is toch lekker lopen en genieten het parcours. De resultaten zijn weer goed te noemen. De ene tijd was wat scheper dan de andere. Voor wie deze keer wat minder heeft gelopen is er volgende week weer een kans bij de 6e wedstrijd van het circuit: de Brassemloop.

Resultaten:
5 km: Willem Hasekamp: 19.58 Aster Schueler: 20.21 Anneke van Kooten: 26.56 Peter Verdult: 27.03 Maria Verdult: 27.04 (pr)
10 km: Guus van Veen: 37.45 Aad Noordhoven: 42.34 Albert van Kooij: 44.41 Rob van Veen: 46.59 Pieter Vlasveld:47.02 Gerard Hof: 47.30 Huug van Veen: 47.52 Diana Ruyrok: 51.51 Joop Born: 55.06 Els van Deursen: 55.07
10 EM: Rob Pronk: 1.03.39 Toine l’Amie: 1.09.39 Pieter den Edel: 1.21.22

P.s Meedoen aan de Voorschotenloop is niet alleen fysiek maar ook psychisch zwaar.Thuis wacht ons een andere uitdaging: de beloning van deze keer is een behendigheids spel: in elkaar gedraaide metalen knopen. De benen krijgen nu rust maar de hersenen moeten flink aan het werk. Neem donderdag je spelletje mee, kunnen we de ervaringen uitwisselen!

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>