aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Zaterdag 20 juni togen 3 dames en 1 heer naar Zevenhuizen om daar aan de kortste afstand, de 5 km mee te doen: Henny, Carolien, Willem en ik. Voor het goede doel: de opbrengst ging o.a. naar Stichting Roparun. Het was prima weer en er was een gemoedelijke sfeer, wat wil je nog meer... Een supporter! Ook die was aanwezig (Jan Willem) en maakte nog wat leuke kiekjes.

De 5 kilometer was voor mij zoeken naar een goed tempo. De eerste twee kilometer kon ik mijn "concullega's" nog redelijk volgen maar het wedstrijdritme bleek verder een beetje verloren. Toch tevreden met een eindtijd binnen de 25 minuten en vooral met een leuk parcours. Henny was mij ver vooruitgesneld, gevolgd door Carolien die haar uiteindelijk moest laten gaan. Hun eindtijden waren goed voor de tweede en derde prijs! Willem was daarvoor al binnengekomen met een knappe tijd die hem een derde prijs opleverde.

Zie ook de foto's in het webalbum!

De tijden:

Willem Hasekamp: 20.04
Henny de Kievit: 23.05
Caroline van Weerlee: 23.55
Tineke van Dijk: 24.35

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>