aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

lisseloop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was afgelopen zondagmorgen grijs,windig en guur. Menigeen draait zich dan nog een keer om in bed. Een "Triteamer" niet: een  paars gekleurde groep verzamelde zich in Lisse voor 2e loop van het Z&Z circuit. Eerst een kop thee in de kantine, wat kletsen met andere lopers en een bezoeker aan de toilet zolang de rij nog niet te lang is. 

Na het acclimatiseren in de kantine naar buiten voor de groepsfoto. Dan is het tijd om in te lopen op de baan, het is koud en de spieren moeten voor de start op temperatuur zijn, wat rondjes lopen, oefeningen doen.  Wat trekken we aan /uit? is de wind echt zo koud, hoe snel loop ik me warm, wat een beslissingen zo op de zondag morgen!

De lopers van de 5 km gaan  het eerst van start; een ronde rondom de nu kale bollenvelden hebben zij voor de boeg. Yannick en Kelly lopen voor het eerst met het team mee. 10  minuten later klinkt het startschot voor de 10 kilometer.  Een kleurrijk lint van lopers ontstaat, het is nu belangrijk het goede tempo te vinden, rustig starten om genoeg over te hebben en te kunnen versnellen verder op het laatste stuk.  Het is inhalen en ingehaald worden, pijntjes overwinnen en tegen de wind in tempo proberen te houden (jammer genoeg liepen bij mij in de buurt geen brede lopers zodat ik deze klus alleen moest klaren) en genieten als het goed gaat.  

Inmiddels is de 15 km ook gestart en worden verschillende van ons ingehaald door snelle 15 kilometer lopers; wat een tempo! Bij het rondpunt worden we aangemoedigd door Tineke en Rob (die er de 5 km al heeft opzitten) . Joop vangt ondertussen Yannick op bij de finish:  ook de supporters hebben het druk.

de laatste kilometers  met de wind in de rug; dat is genieten. Nog 300 m. over de atletiekbaan en er nog een  eindsprint uitpersen.  Natuurlijk  weer bloembollen als beloning. Na afloop belevenissen uitwisselen, bij de een ging het makkelijker dan bij de ander, er is weer een PR gelopen!

Resultaten:

5 km. Rob van Veen 20.54 Daniel van Ginkel 24.41 Richard de Smit 26.01 Yannick Eigenraam 28.58

10 km. Rob Pronk 42.09 Ruud van Stiphout 44.36 Tom Wouters 45.53 Bert van Ginkel 46.53 Tineke Haitsma 47.44 Henny de Kievit 48.45 Aad Noordoven 49.00 Arno Eigenraam 49.03 John Gras 53.22 Huug van Veen 54.51 Lisette Lubbe 55.57 pr. Lydia Hendriks 56.02 Els van Deursen 58.08 Jeanette van de Marel 1.04.23

15 km. Wil Grim 1.14.02

Els van Deursen

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>