aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

De eerste clubcompetitie van het Tri-team bleek een doorslaand succes te zijn. Heel slim hadden Guus, Bert en Peter de clubcompetitie gekoppeld aan het Zorg en Zekerheid circuit. De deelnemers konden in acht loopjes uitmaken wie de beste Triteamer was. De winnaars werden in de nieuwe sokken gezet tijdens een feestelijke prijsuitreiking op 8 mei. De opkomst was gigantisch en dat kwam niet alleen door de gratis consumptie die het bestuur weggaf. Eindelijk werd de bar weer als vanouds gezellig bevolkt met sporters die hun ervaringen van de diverse loopjes naar hartenlust deelden. Iedere deelnemer aan de clubcompetitie kreeg het eerste Tri-Team Magazine uitgereikt waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Een aandenken dat gewaardeerd werd.


De klapper was de uitreiking van de hoofdprijs, de Jan van Egmond Bokaal. Na jarenlang een van de oprichters van het Tri-team, Jan van Egmond, herdacht te hebben met een memorial loopje werd dit nu omgezet in een echte wisselbeker als afsluiting van de clubcompetitie. Een beker die je alleen maar kan winnen als je medelopers op je gestemd hebben. Dus naast hard lopen moesten deelnemers ook aan hun populariteit werken. De winnares was Tineke Haitsema. Zij presteerde heel erg goed tijdens de wedstrijden en wist daarbij ook nog eens charmant te blijven. En ja dan is de beker voor jou. Tineke kreeg de beker uit handen van Ingrid de dochter van Jan van Egmond die met een mooie speech met sfeervolle terugblikken een eerbetoon gaf een haar vader. Maar om met Guus te spreken, iedereen is hier winnaar om bij zo'n leuke sportieve en hechte groep te horen. De foto's zijn hier te bewonderen. De volledige lijst met de klasseringen en alle geregistreerde tijden vindt je hier.

De winnaars op een rijtje:

5K Rob Pronk en Peter Verdult

10K Richard de Smit, Rob van Veen, Wil Grim, Fleur Sytsema en Jan Simonis

15/21.1K Tineke Haitsma

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>