aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

De clubcompetitie nadert zijn einde, afgelopen zondag 6 april was de op een na laatste loop. De omstandigheden deze dag waren prima om lekker lopen. De grijze hemel was nog de herinnering van een net gepasseerd regenfront. Dat zat dus wel goed...

Tijdens de 45ste editie van de Braassemloop was ongeveer de helft van de deelnemers aan de clubcompetitie present om de strijd weer aan te gaan. Op de lange afstand hadden we dit keer geen deelnemers. Maar op 5K die om 11:10 aanving begonnen Maria en Peter aan hun gezamenlijke opdracht: lekker lopen. Ook Rob Pronk - die weer lid is geworden maar buiten clubcompetieverband meeloopt - had voor zichzelf bedacht om de opgaande lijn vast te houden. Prima gelukt, Rob is weer terug! Bert liep de 5K i.p.v. 10K zodat hij tijd vrijhield om nog enkele foto's te schieten van de lopers. Richard liep weer een uitstekende 10K, hij blijft steevast onder 40 minuten lopen. Joost die in dezelfde categorie loopt bleef op een respectabele afstand van hem maar was zeer in z'n nopjes over het resultaat: rust doet wonderen. Oscar en Pieter liepen ook weer goed. Zij waren de enige uit hun categorie (3) die vandaag streden. Bij de dames op de 10K liepen Fleur, Carolien en Lydia mee. Dit was tevens de volgorde waarin ze over de streep kwamen. Wil blijft z'n niveau vasthouden en is 1 van de 4 deelnemers die tot vandaag alle wedstrijden heeft uitgelopen. De mooiste finish van vandaag was die van Huug en Jan die gebroedelijk over de finish kwamen.

20140406Braassemloopwebsite

Hoe staan we er voor? De meest spanning is te vinden op de 10K, cat. 3. Rob van Veen blijft koploper maar Oscar zit hem letterlijk en figuurlijk op de hielen. Dat wordt nog spannend volgende keer in Noordwijkerhout. In alle overige categorien lijkt de strijd gestreden, maar niet het plezier. Foto's staan in het fotoalbum. De resultaten na zeven lopen vindt je hier.

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>