aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

De omstandigheden waren prima omdat er weinig wind was en geen regen of sneeuw. Dat is de afgelopen jaren wel eens anders geweest. Het parcours van de wedstrijden komt, naar gelang de afstand, langs verschillende terreinen van de bloemenexporteurs en de bloemenkwekerijen uit de regio tussen Uithoorn en Amstelveen, niet bijzonder pittoresk maar het heeft ook z'n voordelen.

Zoals loper Pieter zei: "Lekker lange rechte stukken zodat je goed in je ritme blijft".Er werden goede tijden gelopen waarbij op elke afstand wel een PR viel te noteren. Vermeldenswaardig was de tijd van Richard de Smit die met 39:46 op de 10 km weer flink wat van zijn vorige record wist af te halen. Op de 10 Engelse Mijlen heeft Tineke van Dijk haar PR weer scherper gesteld met 1:20:05.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>