aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Ruim 30 Triteamers - gehuld in spankelend paars - en familieleden/kennissen vonden dit weekeind de weg naar de Leidse Hout om daar deel te nemen aan de derde loop van het Zorg &Zekerheidcircuit. Met de feestdagen koud achter de rug was dit een uitstekende gelegenheid om sportief het jaar te beginnen. De weergoden waren de atleten goed gezind: stralend zonnetje, nauwelijks wind en een ideale temperatuur voor hardlopen. Het pittige parcour bracht de lopers door de Merenwijk en de Leidse Hout. De finish was op de tartanbaan van Leiden Atletiek. Er zijn overwegend goede resultaten neergezet door de Triteamers waar de trainers trots op kunnen zijn.

De clubcompetitie is nu echt goed losgebrand. Na 3 lopen te hebben gehad begint zich het een en ander af te tekenen. Op dit moment zijn er 27 deelnemers aan de clubcompetitie. De meesten doen mee aan de 10 km, daar doen Richard en Pieter niet veel voor elkaar onder. Bij de grootse categorie (3) op deze afstand leidt Oscar. Wil blijft Aad een stap voor in hun categorie. Bij de "oude" mannen (met respect) weet Jan "triteamer-van-het-eerst-uur Huug" nog steeds net achter zich te houden. Carolien heeft het stokje overgnomen van Fleur. Op de 5 km is niet veel spanning, Peter liet zien dat hij nog aardig mee kan. Op de 15 km doen alleen de beide Tinekes mee: hier wordt een spannende strijd geleverd. Momenteel leidt Tineke H.

In het overzicht zijn de huidige leid(st)ers in vet gemarkeerd.

 Bosloop

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>