aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Afgelopen zondag 1 december hebben veel leden deelgenomen aan de hardloopwedstrijd in Lisse. De 'Ter Speckeloop' maakt deel uit van het Zorg- en Zekerheidcircuit dat een 8-tal plaatsen in de bollenstreek omvat. De Ter Speckeloop werd georganiseerd door Atletiekvereninging de Spartaan uit Lisse. Het parcours bevindt zich in de directe omgeving van de Keukenhof en dat betekent een mooie bosrijke omgeving.

20131201Lisse

Temidden van bijna 1200 deelnemers waren er 37 lopers uit Wassenaar en hebben 23 leden van het Tri-Team deelgenomen. Op drie afstanden werd een afzonderlijke wedstrijd gehouden: de 5 km, de 10 km en de 15 km, zodat alle niveaus aan hun trekken konden komen. Gefinished werd op de atletiekbaan van De Spartaan, zodat de deelnemers het echte atletiekgevoel kregen in de laatste 300 meter.
De omstandigheden waren uitstekend met weinig wind en ook geen regen. Kortom een prima dag voor topprestaties. Nou die prestaties vielen dus als rijpe appeltjes uit de boom. De uitslagen gaven goede en scherpe tijden te zien, waarbij er PR's werden gelopen op de 10 km bij zowel de vrouwen als de mannen. Deze zijn een vermelding waard: Lydia Hendriksen naar 56:26 en Jeanette vd Marel naar 1:03:17. Pieter den Edel heeft zijn tijd nu staan op 42:13 en Wil Grim op 43:38. Beide dames en heren proficiat! De andere Tri-teamdeelnemers eveneens gefeliciteerd!
Op naar de volgende wedstrijd van het Zorg- en Zekerheidcircuit die voor 5 januari in Leiden staat gepland.

Een update van de clubcompetite is te vinden door hier te klikken.

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>