aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Een geheel in het nieuw gestoken Tri-Team stond zondagmorgen met een record aantal clubdeelnemers aan de start van de Turfloop in Mijdrecht. Gisteravond werd de nieuwe clubkleding uitgereikt en dat was natuurlijk een extra motivatie om aan de start van de 1e wedstrijd van het Zorg en Zekerheidcircuit te staan. Die extra motivatie was ook nodig want de omstandigheden waren bar en boos. Een stevige wind, hagel en regenbuien, een lage temperatuur en nog een paar onweersflitsen.

 20131103Mijdrecht

Na een groepsfoto en nog wat extra energie in de vorm van wat banaan op weg naar de start. Voorzichtig werd er in de wijk aan de rand van de polder ingelopen, jacks uit en opstellen in het startvak. Steeds 5 minuten na elkaar gingen resp. de 10 km.,15 km. en 5 km. van start met op elke afstand Tri-Team lopers, waarbij de 10 km. de favoriete afstand is. Eerst een recht stuk weg de polder in, de wind vol voor, maar doordat de groep nog bij elkaar is geeft dat beschutting, we hebben ons warm gelopen. Na 3 kilometer komt een mooi stuk langs een kronkelende Veenstroom. Hierover werd vroeger het turf vervoerd, de naamgever van deze loop, Ondanks de regen en wind is het toch genieten, spectaculaire wolkenluchten, een mooie polder, schapen in de weilanden. De 5 kilometerlopers zijn inmiddels afgebogen naar de finish, de 15 kilometerlopers maken nog een lus voor ze weer bij de Veenstroom uitkomen. Nu komt de wind van de zijkant, dat is beter. Na 9 km wordt het open gebied van de polder verlaten, de huizen komen in zicht en hiermee de finish. Ondanks het slechte weer staan er toch veel toeschouwers om ons op te wachten.

Al waren de omstandigheden niet de meest ideale, er zijn goede tijden gelopen. Het was een prima wedstrijd, tevreden reacties, volgende maand nieuwe kansen. Voor de foto's zie fotoalbum of klik hier.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>