aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Beste WZK Tri-Teamers,

 

Per 1 maart dient elke barvrijwilliger bij ons in de clubruimte het certificaat verantwoord alcohol schenken (IVA) in zijn/haar bezit te hebben.
Tot op heden loopt het nog niet echt storm (hulde voor diegenen die het wel gehaald hebben!). Van het bestuur van WZK OMNI heb ik de expliciete opdracht gekregen hier zorg voor te dragen.
Over het behalen van het IVA certificaat hebben jullie eerder al een email over ontvangen van Joost. Verzoek hier z.s.m. invulling aan te geven.


link: www.nocnsf.nl/iva 
email-adres barverantwoordelijke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
naam barverantwoordelijke: Sander Gransjean


Mocht blijken dat er onvoldoende barvrijwilligers met een IVA certificaat aanwezig zijn op de donderdagavond dan zal er geen alcohol worden geschonken.


Tevens is dit een oproep voor meer barvrijwilligers want het valt me op dat op het barrooster altijd dezelfde personen staan. Dat kan door je naam in te vullen op het barrooster dat aan de materialenkast is gehangen.


Met sportieve groet,
Peter Verdult
Voorzitter WZK Tri-team

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>