aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

20 aug Zwemloop

 

 

Twitter

Het is op dit moment een zeer actueel onderwerp in de wereld. Vluchtelingen....Er zijn veel mensen onderweg naar een onzeker bestaan.
Ieder heeft hier zijn mening over, maar het feit is dat het gebeurt. Ook bij ons in de buurt zien we daar de gevolgen van. Een grote groep vluchtelingen zal geplaatst worden in Duinrell. Voor deze mensen heeft het Power Run Project een hardloop- en bootcamp groep opgericht en hiervoor zijn kleding en schoenen nodig. Tri-team lopers, kijk eens in je kast. Je heb vast wel een jasje, shirt of hardloop broek liggen die je niet meer gebruikt. Schoenen zijn trouwens ook welkom. Je kunt je spullen op donderdagavond bij mij (Caroline) inleveren en ik zal zorgen dat het bij de organisatie van het Power Run Project terecht komt. Het is een kleine moeite waar je iemand een groot plezier mee doet.

Caroline van Weerlee

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Er wordt wekelijks getraind op de dinsdag- en donderdagavond. De trainingen beginnen om 19:00 en duren tot 20:30.

Lid worden kan via Inschrijven >>