aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Als je aan het eind van het jaar terugblikt dan ben je geneigd allerlei Triteam feiten te benoemen. Dat doe ik deze keer maar 's niet. In mijn optiek zijn al onze sportieve belevenissen voldoende gedeeld en gepubliceerd op de website, de nieuwsbrief en in de krant. Dan doen jullie zelf, en laten we daar vooral mee doorgaan. Al jullie verhalen zijn even intens als meeslepend en gemeend.

Onze vereniging bestaat bij de gratie van de inzet van vrijwilligers: (hulp)trainers, leden die aktiviteiten organiseren (Zwemloop, trainingsweekeind), leden die zorgen voor de clubkleding, barpersoneel en ook het bestuur. Gezamenlijk houden we de vaart in het Triteam schip en op koers. Daar dank ik jullie allen voor. Toch wil ik niet voorbij gaan aan het - in mijn optiek - meest in het oogspringende feit van afgelopen jaar: de (bij)scholing en uitbreiding van het trainercorps. Verheugend, maar zeker zo belangrijk voor de toekomst van onze club. Het is toch fantastisch vast te stellen dat je als vereniging in staat bent om uit de eigen gelederen vrijwilligers tot (assistent) trainers op te (laten) leiden. Dat is een resultaat om trots op te zijn.


Dan een korte vooruitblik naar begin volgend jaar. Ik zie een tweetal belangrijke zaken waarover jullie gaan beslissen; overname van de organisatie van de Zwemloop en inderdaad, mijn opvolging als voorzitter. Na 6 jaar vind ik wel mooi zo en is het tijd om het stokje over te geven. Ik hoop en ga er vanuit dat jullie hier positief op reageren.


Ik zie jullie op de Kerstborrel a.s. donderdag 18 december na de gezamenlijke training. Wees aanwezig want er staat iets onderhoudends te gebeuren. Anders is 1 januari traditioneel het moment om tijdens de nieuwsjaarduik om 12:00 uur elkaar geluk toe te wensen. Vervolgens gaan we dan gewoon door op 4 januari met onze clubcompetitie en de derde wedstrijd van het Z&Z-circuit in Leiden.

Keep on Running, ook in 2015!

Namens mijn medebestuurders Rob, Marco en Joost fijne feestdagen en een gezond, sportief en vooral blessurevrij 2015 toegewenst.


Peter Verdult
Voorzitter WZK Tri-Team
16 december 2014

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>