aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

bert vuurkorf

Terwijl het buiten waait, regent en koud is gaat het tri-team onder leiding van Bert Donners gewoon aan zijn training beginnen. Het valt wel op dat deze groep, die overigens steeds groter lijkt te worden, deze week wel heel veel enthousiaste lopers heeft. Maar het is ook opvallend dat er ook een paar fanatieke lopers dit keer ontbreken(?).

De training start, zoals het hoort, precies om 19:00 uur. Na een rustige start begint de route via de Langstraat, Storm van ’s-Gravesandeweg naar de dr. Mansveltkade, dan neemt de groep opeens de afslag richting het huis van Bert Donnars. Daar aangekomen staat de houtkorf al lekker te branden en staan Sandra en Carolien klaar met een heerlijk glaasje Glühwein met een koekje erbij. Al snel is duidelijk dat hier een traditie wordt voortgezet, iets wat eigenlijk wel wat vaker mag gebeuren.

Tijdens het gezellig samenzijn neemt Rob Grimberg namens het bestuur even het woord. In deze half uur duurde speech J heeft hij het o.a. over de geweldige prestaties, voor sommigen zelfs een PR!, die de leden van de Bert-groep bij het Z&Z-circuit hebben gelopen.

Deze keer vond de wedstrijd, de Ter Speckeloop, in Lisse plaats. De eerst volgende wedstrijd, in het kader van de WZK Tri-Team clubcompetitie, staat gepland op 4 januari 2015 in Boskoop.

Tevens wordt er stilgestaan bij het aspect veiligheid, één van de speerpunten van de club en bij het feliciteren van onze nieuwe, tevens jongste assistent-trainer bij het Tri-Team, Bjorn Donners. Voor Bjorn was er dan ook een cadeautje. Het betrof een zichtbaarheidsvestje met op de achterkant “Ass. Trainer Tri-Team”. Dit zichtbaarheidsvestje zal binnenkort aan iedere trainer en assistent-trainer worden uitgereikt. Wellicht tijdens de eerst komende borrel. Deze gezamenlijke training met aansluitend een borrel zal plaatsvinden op 18 december 2014.

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>