aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

De afgelopen weken hebben de leden die clubkleding hebben besteld en ontvangen kunnen bekijken of de kleding in orde is. We zijn heel blij met de vele enthousiast reacties en zijn heel trots op het indrukwekkende resultaat! Enkelen van jullie hebben echter aangegeven dat er iets niet goed is aan de kleding, bijv. pasvorm, of niet gekregen wat wel was besteld, etc. We willen heel graag dit kledingproject gaan afronden en daarom doen wij nog een keer een oproep.

Mankeert er iets aan je kleding, klopt er volgens jou iets niet aan de levering? Zet het op de mail en stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit vóór 15 december 2013. Omdat er enkele kledingstukken niet geleverd zijn, moeten we opnieuw gaan bestellen. Dit biedt gelegenheid voor leden die in de eerste ronde niet hebben besteld, dit alsnog te doen. WE adviseren je in dit geval om even te kijken of er een Tri-teamer is met nieuwe clubkleding, waarvan je inschat dat die jouw maten heeft. Vraag of je de kleding waar je belangstelling voor hebt even mag passen, dan heb je een zo goed mogelijke indruk van de maat.

Wil je iets bestellen? Doe dit dan via het bestelformulier en mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef het aan een van de kledingcommissieleden af. Bestellingen van nieuwe kleding graag vóór 15 december 2013. Je ontvangt dan van de penningmeester een mail met factuur van je bestelling.

Wij hopen het vervolgens zo snel mogelijk af te handelen met de Leverancier.

De kledingcommissie
(Gerard, Willem H. , Caroline, Tineke H.)

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>