aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Als gevolg van de afwezigheid van Henny, Bert en Els heeft Siebe zich belangeloos aangeboden om op donderdagavond 27 december een gezamenlijke aangepaste training te leiden. Voor de leden die nog genoeg fut en zin hebben zo vlak na de twee Kerstdagen is dit een ideale gelegenheid om de calorieen er weer af te lopen. Maak gebruik van deze kans...

Verder nog een belangrijke mededeling voor de groep van Bert: diezelfde donderdag ondergaat Bert een operatie waardoor hij een aantal weken uit de roulatie is. De trainingen zullen in de tussentijd voor een aantal weken in 2013 worden waargenomen door Siebe tot nader order. Het bestuur is Siebe erkentelijk dat hij de trainingen van Bert overneemt. Tevens wenst het bestuur Bert veel sterkte bij de operatie en daarna een goed herstel toe!

Bestuur WZK Tri-Team

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>