aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Agenda

8 oktober De 15 van Wassenaar
12 oktober Herfstborrel

 

 

Twitter

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben vernomen is het de bedoeling dat we rond december een nieuwe clubkledinglijn voor het WZK Tri-Team kunnen aanbieden. De kledingcommissie vordert gestaag met de werkzaamheden die dit met zich meebrengt. We hebben een leverancier gevonden die in staat is om te maken wat wij voor ogen hebben: voor zowel heren als dames een mooi overpak, een zomer- en een wintertenue, en dat in een goede kwaliteit en redelijk geprijsd.

We hopen natuurlijk dat de leden van WZK-Triteam straks goed voor de dag komt in een prachtige nieuwe outfit en natuurlijk helemaal up to date! Natuurlijk bieden wij gelegenheid om de juiste maat uit te proberen voor shirts, broekjes, overpak, etc. Hiervoor organiseert de kledingcommissie 3 pasavonden.

De pasavonden zijn gepland op:

 

dinsdag 18 september van 18.30 tot 19.00 uur

donderdag 20 september van 18.30 tot 19.00 uur en na de training (mits je gedoucht hebt!) vanaf 20.30 uur

dinsdag 25 september van 18.30 tot 19.00 uur

 

De passtukken zijn voorbeelden van het model, materiaal en maatvoering. Tijdens de pasavonden zullen de ontwerpen worden gepresenteerd op het grote scherm in de clubruimte. Ook is er informatie over de prijzen van de verschillende stukken en sets. Je kunt vervolgens je bestelling plaatsen op een bestelformulier. Vanaf dat moment heb je tot 8 oktober de tijd om het bestelformulier weer in te leveren. 

Er zijn verschillende combinaties van kleding mogelijk: je kunt kleding als set bestellen, maar ook losse stukken. Als de pasavonden en de bestelprocedure afgerond zijn, en ook duidelijk is welke reclame er op de overpakken komt te staan, zal de eerste, hopelijk grote bestelling richting de leverancier gaan. We hopen dat zoveel mogelijk mensen straks in het nieuwe paars/zwart/geel zullen verschijnen, dus kom passen!

Mocht je niet in staat zijn op een van deze pasavonden te komen, dan kun je contact opnemen met Tineke: 06-24676397 of Caroline: 06-44330431 voor een oplossing.

 

De kledingcommissie:
Willem Hasekamp
Gerard Hof
Peter van Iperen
Caroline van Weerlee
Tineke Haitsma

 

Hieronder een impressie van de nieuwe kledinglijn. Voor alle duidelijkheid: hier getoond zijn nog conceptontwerpen. Ook de opdruk is voorlopig om het ontwerp volledig te maken. 

jack-curve

shirt-korte-mouw-wit

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>