aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Op 4 augustus is sinds vele jaren weer de overbekende Eilanden Triathlon in Vinkeveen. Jaren geleden toen we net begonnen met het Tri-Team deden bijna alle leden van het Tri-Team hier aan mee. Dit unieke evenement is zo leuk omdat je een ronde van 12 eilanden aflegt die je telkens zwemmend moet bereiken. Circa 1,5 km zwemmen in totaal en circa 5 km hardlopen over de eilanden. Vervolgens nog 25 km fietsen zat er vroeger nog achteraan.

 

Dit jaar is het alleen een soort zwemloop, er wordt dus niet gefietst. Ook kan je als estafette team meedoen als je dat wilt. Zie de link van de site hieronder voor meer info en een indruk van het parcours.Rob van Veen en Robert van de Velde hebben zich ingeschreven. Het zou leuk zijn als een groter gezelschap meedoet. Daarnaast is het natuurlijk een mooie trainingsoefening voor het echte werk, de Wassenaarse Zwemloop op 18 Augustus.

(Ingezonden door Robert van de Velde)

 

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>