aoadvies  bella  kluswijs  langstraat33

Kaj is het neefje van mijn collega Debby. Via haar heb ik het hartverscheurende verhaal vernomen van zijn ziekte. Kaj is pas 1 jaar oud en afgelopen december is bij hem een neuroblastoom vast gesteld. Dit is een zeer zeldzame vorm van kanker waar 25 kinderen per jaar mee te maken krijgen. Slechts 5 van deze kinderen overleeft deze ziekte.

In het Childrens Hospital in Philadelphia is recentelijk een therapie ontwikkeld die de genezingskans met 20% aanzienlijk verhoogt. Kaj's ouders zijn dan ook van plan om met hem hier naar toe te gaan. Het verblijf brengt echter zeer hoge kosten met zich mee, die niet worden vergoed.

Om mijn steentje bij te dragen wil ik graag "een marathon in 2 delen" lopen voor Kaj. De eerste halve marathon ga ik lopen tijdens de City Pier City op 11 maart in Den Haag, de tweede op 20 mei in Leiden. WIE LOOPT ER MEE en helpt me om zoveel mogelijk familie, vrienden, vage kennissen & buren te mailen, schrijven & sms-en om geld binnen te halen voor de behandeling van Kaj? Kijk even op de site van Kaj en steun dit kleine mannetje in zijn gevecht tegen deze vreselijke ziekte.

Groeten Carolien van Weerlee.

 

kaj

Lid worden

WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op drie niveau's, van beginners tot gevorderden. Wij trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00 uur tot circa 20:30 uur.

Lid worden kan via Inschrijven >>